FCSB a invins-o cu 3-0 pe Viktoria Plzen, instalandu-se in fruntea grupei din Europa League!

In aceasta seara FCSB a invins-o pe Viktoria Plzen la debutul in grupele Europa League, editia 2017-2017, dominand intreaga partida.


Desfasurarea partidei FCSB – Viktoria Plzen

In prima repriza jocul a fost unul extrem de echilibrat pana la penalty-ul acordat echipei gazda. Reluarile au aratat faptul ca lovitura de pedeapsa a fost acordata eronat, insa nu putem decat nota executia excelenta a lui Budescu, ce a deschis astfel scorul. Pana la finalul primului act acesta a realizat dubla, FCSB intrand „la cabine” cu scorul e 2-0.

In ciuda diverselor incursiuni pe care Viktoria Plzen a incercat sa le faca in repriza a doua, cea care a marcat a fost tot FCSB. Lovitura libera executata de Denis Alibec in minutul 72 a fost deviata usor de zid, mingea fiind trimisa la coltul lung. Pana la final nu am mai putut nota alte ocazii importante.

Economia calificarii

Cu certitudine, victoria inregistrata de „ros-albastri” este extrem de importanta in economia calificarii. Trupa patronata de catre latifundiarul Gigi Becali s-a instalat in urma succesului pe prima pozitie in grupa, aceasta fiind urmata de catre Hapoel Beer Sheva, ce a invins-o cu 2-1 pe FC Lugano.

Cotele urmatoarei partide pe care o va juca FCSB


Citeste si:

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu