FCSB, pregatita de NOUL SEZON? ULTIMELE transferuri, meciuri amicale, cotele la titlu si singura MARE problema a lui DICA! Jucatorul SUB 21 de ani!

FCSB, mare perdanta a sezonului precedent, se pregateste pentru campionatul urmator in Slovacia, intr-o baza ultra moderna. Primul cantonament al verii se va incheia pe 22 iunie, iar incepand cu 25 iunie si pana pe 8 iulie, Alibec si compania se vor muta in Olanda, la Apeldoorn. 

In cel de-al doilea stagiu de pregatire, FCSB va sustine patru amicale cu echipe bune din Europa. Partidele NU vor fi transmise de niciun post TV din Romania.

29 iunie – FC Steaua Bucuresti – FC Shakhtar Donetsk (campioana Ucrainei)
2 iulie – FC Steaua Bucuresti – FC Oleksandriya (locul 5 in Ucraina)
4 iulie – FC Steaua Bucuresti – Waasland-Beveren (locul 14 in Belgia)
7 iulie – FC Steaua Bucuresti – KV Oostende (locul 4 in Belgia)
Partida cu Shakhtar Donetsk se va juca in Germania, la Emsburen, incepand cu ora locala 17:00 (18:00 ora Romaniei), jocul cu FC Oleksandriya in Wenum Wiesel (baza WWNA), la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei), in timp ce jocurile cu Waasland-Beveren si KV Oostende vor fi disputate in Doorwerth (Olanda), ambele cu incepere la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei).
TRANSFERURI SI O MARE PROBLEMA PENTRU DICA
In aceste patru meciuri de pregatire, Nicolae Dica va putea vedea la treaba cele mai noi achizitii ale FCSB-ului din aceasta vara: Junior Morais, Ionut Larie, Constantin Budescu. Pana atunci, alti doi jucatori ar mai putea semna cu „ros-albastrii”. E vorba de Dragos Nedelcu (Viitorul) si Filipe Teixeira. In cazul in care Nedelcu nu va fi transferat de Gigi Becali, Dica va avea o problema in ceea ce priveste jucatorul sub 21 de ani care trebuie sa fie titular meci de meci. Singurele variante in acest moment pentru antrenorul FCSB-ului sunt Dennis Man, Vlad Mihalcea si Alexandru Tudorie (ultimii doi nu au evoluat nici in mandatul lui Laurentiu Reghecampf). 

La capitorul plecari Steaua a vandut un singur fotbalist in aceasta vara: Fernando Boldrin (s-a transferat in Turcia, la Kayserispor, contra sumei de 1,2 milioane de euro). S-au mai despartit de „ros-albastrii”: Gabriel Tamas, Wilfred Moke si Sulley Muniru.

Champions League – TRAGERE LA SORTI SI POSIBILI ADVERSARI

FCSB nu a reusit sa castige titlul in Liga 1 si va incepe sezonul european din turul al 3-lea preliminar al UEFA Champions League. Ros-albastrii nu sunt cap de serie la tragerea la sorti, programata pe 14 iulie, iar locul 2 din Romania ii trimite pe ruta non-campioanelor, unde ar putea intalni adversari extrem de puternici: Dinamo Kiev, Ajax, TSKA Moscova, Viktoria Plzen, Club Brugge. Meciurile din turul 3 se vor disputa in 25-26 iulie (turul) si 1-2 august (returul).

COTELE PENTRU TITLU
FCSB e principala favorita la titlu in Liga 1, in sezonul care va debuta pe 14 iulie. „Ros-albastrii” au o cota de 2.25 la castigarea campionatului. 1.01 e cota ca echipa lui Dica sa se califice in play-off, astfel ca bookmakerii nu vad un final de sezon fara FCSB.
De asemenea, Unibet ne ofera sansa sa pariem pe cel mai bun marcator al FCSB-ului in campionatul urmator. Denis Alibec e favorit sa inscrie de cele mai multe ori, cu o cota de 1.35, fiind urmat de Harlem Gnohere, cu o cota de 3.00.
Echipa probabila din sezonul viitor: Nita – Momcilovici (Ov. Popescu), Balasa, Larie, Morais – Pintilii, Nedelcu – Teixeira, Budescu, Tanase – Alibec
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 2


Lasa un comentariu