Laurentiu Reghecampf poate pleca de la FCSB! SONDAJ: Am extras o lista de 11 posibili inlocuituri ai tehnicianului. Cine crezi ca s-ar potrivi cel mai bine?

A mai ramas o singura etapa din Liga 1, iar FCSB sta la mana rezultatelor pentru obtinerea titlului. Aceasta se afla la egalitate de puncte cu Viitorul, echipa lui Hagi avand atuul rezultatelor directe. In acelasi timp, aflata la 2 puncte in urma „ros-albastrilor”, Dinamo poate spera si ea la obtinerea titlului de campioana in cazul in care atat Viitorul, cat si FCSB, se vor incurca in ultima runda.


Posibilitatea ca Laurentiu Reghecampf sa o paraseasca pe FCSB

Situatia dificila din campionatul Romaniei a dus la aparitia extrem de multor zvonuri ce prevestesc plecarea lui Laurentiu Reghecampf de la echipa. Cea mai recenta speculatie il da pe antrenorul FCSB-ului drept varianta pentru postul de selectioner al Emiratelor Arabe Unite, unde ar putea semna pentru un salariu de aproximativ 2 milioane de euro pe sezon.

In varsta de doar 41 de ani, Reghecampf deja a castigat tot ceea ce era posibil pe plan intern in primul sau mandat la FCSB (2012-2014). Astfel, motivatia acestuia in ceea ce priveste trofeele la FCSB ar putea scadea considerabil daca „ros-albastrii” nu reusesc sa evolueze la cel mai inalt nivel constant – mai ales pe plan european. Amintindu-ne de finalul experientei sale precedente la vice-campioana Romaniei (Reghecampf parasind „corabia” pentru Al-Hilal) nu avem cum sa nu luam in calcul varianta plecarii acestuia.

Urmatorul tehnician al FCSB-ului

In cazul plecarii lui Reghe, fara indoiala ca lista tehnicienilor ce ar putea-o prelua pe FCSB ar fi una destul de ampla. Nu excludem posibilitatea unor reveniri,  antrenori ce au mai pregatit echipa latifundiarului Gigi Becali in trecut, precum Cosmin Olaroiu, Mirel Radoi, Costel Galca sau Edi Iordanescu, dar nici pista Dan Petrescu – vehiculata destul de des in ultimii ani, varianta sustinuta si de fani.

In acelasi timp, ne-am putea astepta la o adevarata surpriza: Gigi Becali a anuntat in repetate randuri ca isi doreste sa aduca la echipa tot ce este mai bun in tara, iar antrenorul anului precedent este.. Marius Sumudica! Asadar, nu il putem exclude nici pe acesta de pe o ipotetica lista a inlocuitorilor lui Reghecampf.

In alta ordine de idei, echipa noastra isi doreste nespus de mult sa afle si parerea voastra in privinta noului antrenor al potentialei campioane a Romaniei. De aceea, va adresam intrebarea: „Pe cine ai vrea antrenor la FCSB in locul lui Reghecampf?”

Pe cine ai vrea antrenor la FCSB in locul lui Reghecampf?

 
www.pariuri1x2.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu