FCSB – Viitorul, cu trofeul pe masa? Conjunctura de rezultate care i-ar proclama campioni pe “ros-albastri” cu trei etape inainte de finalul play-off-ului

Luni, 24 aprilie, incepand cu ora 20:30, FCSB va primi vizita celor de la Viitorul Constanta, in ceea ce putem numi capul de afis al etapei cu numarul 7 a play-off-ului Ligii 1. Partida va avea loc pe “Arena Nationala”, din Bucuresti.


Varianta ideala pentru “ros-albastrii”: Victorie FCSB, victorie sau egal CSU Craiova

Este adevarat faptul ca partida dintre CSU Craiova si Dinamo Bucuresti se va disputa cu exact 48 de ore inainte duelului FCSB – Viitorul, insa rezultatul final de la Severin ar putea influenta mult ierarhia finala a rundei cu numarul 7. Astfel, in cazul in care elevii lui Multescu se vor impune sambata seara sau vor smulge cel putin un rezultat de egalitate, iar FCSB o va invinge, la randul ei, pe Viitorul, titlul ar ajunge, in proportie de 95%, in tabara lui Reghecampf & Co. Atunci, lucrurile vor sta cat se poate de clar in fruntea ierarhiei intrucat, cu trei etape inainte de final, distanta “ros-albastrilor” fata de urmaritoare ar fi de exact cinci puncte, lucru aproape de neremontat.


Varianta “neagra” pentru “ros-albastrii”: Victorie Viitorul, Victorie Dinamo

Cel mai prost scenariu posibil pentru elevii lui Reghecampf la finalul acestei etape ar arata in felul urmator: Dinamo s-ar impune sambata seara, la Severin, lucru foarte realizabil, avand in vedere forma de vis a “cainilor”, dar si absentele numeroase din tabara gazdelor, in timp ce, luni seara, Viitorul ar produce marea surpriza, impunandu-se tur-retur in fata FCSB-ului in acest play-off, dinamitand complet lupta la titlu in ultimele trei runde. In aceste conditii, clasamentul ar arata astfel: FCSB s-ar afla la egalitate de puncte cu echipa lui Hagi, in timp ce Dinamo ar veni la doar doua lungimi distanta fata de cele doua. Scenariul arata intr-adevar incendiar daca ne gandim ca, in etapa imediat urmatoare, pe 1 mai, va avea loc confruntarea mult asteptata: Dinamo – FCSB!


9.66 este cota urmatorului combo:

FCSB – Viitorul X, Cota 3.45

CSU Craiova – Dinamo 2, Cota 2.80


Cotele Unibet pentru partida FCSB – Viitorul:

1.79  3.45  4.50 – La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu