FCU Craiova 1948 – Dinamo, meciul zilei de vineri în campionatul României. La Cupa Africii încep sferturile!

Etapa a 24-a din prima ligă a României debutează vineri, 2 februarie, cu un meci din subsolul clasamentului, unde lupta pentru evitarea retrogradării începe să fie tot mai aprigă de la meci la meci. Cupa Africii pe Națiuni a ajuns în faza sferturilor de finală, iar în campionatele de top din Europa campioana Franței pornește cu prima șansă la victorie în deplasarea de la Strasbourg. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 25% (bonus de 25%) pentru un bilet multiplu cu șapte selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Șapte selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de aproape 50

Din oferta Betano de vineri, 2 februarie, am ales șapte meciuri de fotbal, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 25%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

FC Botoșani – Politehnica Iași (17:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)

Botoșani e ultima clasată în Liga 1 și a câștigat doar două meciuri în 23 de etape, unul singur pe teren propriu (1-0 cu CFR Cluj) chiar în prima partidă din acest an. Poli Iași a început anul cu înfrângere 6-0 la Sf. Gheorghe, după care a câștigat acasă cu U Cluj (1-0). În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Nigeria – Angola (19:00)
Rezultat final – Nigeria (cota 1.72)

Nigeria a câștigat ultimele trei meciuri fără gol primit, două dintre aceste partide încheindu-se cu 1-0. Angola n-a ajuns niciodată în semifinale la Cupa Africii, iar o eventuală calificare ar reprezenta astfel o premieră.

FCU 1948 – Dinamo (20:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Un meci între două echipe care au pierdut ambele dispute de la reluarea campionatului. Pentru FCU Craiova 1948 este prima partidă pe teren propriu, unde echipa din Bănie are trei victorii consecutive. Dinamo a marcat în trei din ultimele cinci meciuri în deplasare. Ambele echipe au înscris în meciul tur (1-1).

Lecce – Fiorentina (21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)

Lecce n-a reușit să marcheze vreun gol în patru din ultimele șase meciuri (o remiză și cinci înfrângeri). Fiorentina s-a impus în zece din cele 21 de meciuri disputate în Serie A sezonul acesta. În cinci din ultimele șapte meciuri directe s-au marcat sub 2.5 goluri.

Strasbourg – PSG (22:00)
Rezultat final – PSG (cota 1.50)

PSG este neînvinsă în ultimele 16 meciuri disputate în deplasare la nivelul campionatului francez. Ambele echipe au marcat în nouă din ultimele zece meciuri în care a fost implicată Strasbourg. Cel puțin trei goluri s-au înscris în șase din ultimele șapte meciuri directe.

Athletic Bilbao – Mallorca (22:00)
Rezultat final – Athletic Bilbao (cota 1.53)

Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat la egalitate, iar Athletic Bilbao n-a mai învins Mallorca din septembrie 2021. Forma de moment este favorabilă echipei basce, Bilbao câștigând cinci meciuri consecutive în La Liga. Mallorca este fără victorie în ultimele patru partide din campionat. Pe teren propriu, Bilbao n-a pierdut niciun meci din ultimele zece.

RD Congo – Guineea (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.20)

Până acum la ediția curentă de Cupa Africii pe Națiuni selecționata RD Congo a remizat în toate cele patru meciuri disputate. În trei dintre acestea ambele echipe au marcat. De cealaltă parte, Guinea a marcat în trei dintre cele patru meciuri disputate, de fiecare dată terminând fără înfrângere respectivele partide.

Pe cele șapte meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 46.28 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.314,14 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 25% oferit de Betano care înseamnă 566,04 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano Avantaj și Mega Cote la meciurile de Liga 1

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

De acum, pe Betano, oferta Betano Avantaj se aplică și în cazul piețelor de pariere cu Mega Cote.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu