BREAKING NEWS: Roger Federer s-a retras de la Roland Garros! Gasesti aici atat motivul retragerii elvetianului, cat si cotele principalilor favoriti de la RG!

Din nefericire pentru fanii din intreaga lume ai tenisului Roger Federer a declarat in cursul zilei faptul ca nu va participa la Roland Garros din cauza starii sale de sanatate.


Mesajul de retragere a fost postat de insusi Roger Federer

Elvetianul a declarat pe site-ul sau faptul ca starea sa de santate nu-i permite sa se forteze indeajuns de mult incat sa joace pe zgura. Acesta a mentionat faptul ca a concluzionat intr-o analiza amanuntita intinsa pe durata ultimei luni faptul ca si un singur turneu pe zgura i-ar dauna si cel mai bine este sa se pregateasca pentru turneele de iarba si hard. De asemenea, Roger a tinut sa mentioneze faptul ca inceputul de an a fost unul cu totul si cu totul deosebit pentru cariera sa, iar pentru ca aceasta sa continuie trebuie sa puna pret pe planificarea calendarului.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!


Favoritii turneului de la Roland Garros

In urma retragerii lui Roger Federer din turneul organizat in Franta, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray si Stan Wawrinka alcatuiesc „careul de asi” ai favoritilor. In imediat apropopiere bookmakerii il vad favorit pe tanarul austriac Dominic Thiem, in vreme ce australianul Nick Kyrgios si argentinianul Juan Martin Del Potro pleaca cu sansele a 6-a si respectiv a 7-a.

as


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu