Federer se impune in „El Clasico” si il urmeaza pe Djokovic in finala | Vezi care sunt cotele pentru ultimul act de la Wimbledon!

Roger Federer a reusit sa castige cel mai asteptat duel de la actuala editie a turneului de la Wimbledon si sa se califica din nou in finala, acolo unde il va avea ca adversar pe sarbul Novak Djokovic.


De 8 ori campion la All England Club, record absolut al turneului, Federer a avut o prestatie de exceptie in confruntarea cu marele sau rival, Rafael Nadal. Dupa un prim set castigat de elvetian la tiebreak, Rafa a revenit si a cedat un singur game in actul secund, insa urmatoarele doua seturi nu au avut istoric, Roger reusind sa le castige cu 6-3 si 6-4.

Novak Djokovic este adversarul din ultimul act, cei doi aflandu-se la a 3-a finala pe care o disputa la Wimbledon, primele doua fiind castigate de sarb, 3-2 in 2014 si 3-1 in 2015. Djokovic este si campionul en-titre al competitie, dupa ce s-a impus in finala din 2018, disputata in compania sud-africanului Kevin Anderson, cel care l-a invins in sferturile de finala ale acelei editii chiar pe Roger Federer, asta dupa ce elvetianul a ratat o minge de meci.

De data aceasta, nimeni nu a reusit sa impiedice intalnirea dintre cei doi campioni. Acestia sunt cei mai de succes jucatori din istoria recenta a turneului, castigand 14 din ultimele 16 editii (8 Federer si 4 Djokovic). A 3-a finala jucata la Wimbledon intre Novak Djokovic si Roger Federer se va disputa duminica, nu inainte de ora 16:00.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu