Fenomen unic in fotbal! Newcastle este protagonista unei coincidente incredibile. Are cota 21.00 la o clasare in Top 10

Newcastle United reprezinta un caz special in acest sezon de Premier League, aflandu-se pe locul 13 dupa 31 de etape (golaveraj 31-40).

Cotele partidei (Unibet)
Arsenal – Newcastle
1.37 4.85 8.75

„Cotofenele” pareau condamnate la retrogradare la un moment dat si inclusiv managerul Rafa Benitez parea resemnat, insa elevii ibericului au reusit o serie remarcabila de rezultate, inclusiv o victorie in fata lui Manchester City (2-1). Cu un singur esec in ultimele cinci etape, Newcastle respira un aer proaspat si se afla acum la 7 puncte deasupra zonei retrogradarii. Una dintre partidele de referinta ale sezonului este si victoria cu Everton (3-2), obtinuta dupa ce „caramelele” au condus cu 2-0.

Jurnalistii englezi de la BBC au remarcat insa o coincidenta foarte ciudata in parcursul lui Newcastle. Echipa de pe St. James Park are exact acelasi bilant pe care il avea sezonul trecut, dupa 31 de etape! Mai precis, Newcastle are acelasi numar de victorii, remize si esecuri, dar si un golaveraj identic precum cel inregistrat in campionatul precedent. Astfel, „cotofenele” se pot considera aproape salvate de la retrogradare, dupa ce au scapat de amenintare si in campionatul trecut.

Urmeaza duelul cu Arsenal

Etapa viitoare, Newcastle joaca pe terenul lui Arsenal, pe 1 aprilie, de la ora 22:00. Un nou rezultat pozitiv ar confirma parcursul excelent al alb-negrilor in ultima vreme, iar Unibet ofera cota 8.75 pentru victoria lor. Tot Unibet ofera cota 12 00 pentru o clasare a lui Newcastle in Top 10, la finalul stagiunii. Doar 6 puncte separa „cotofenele” de acest obiectiv! Redactia www.pariuri1x2.ro va va prezenta din nou cele mai bune ponturi ale etapei din Premier League, dupa pauza internationala.

COTE PENTRU CASTIAGAREA TITLULUI, PENTRU UN LOC IN TOP 4 SI PENTRU UN LOC IN TOP 10

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu