Fernando Torres revine la Atletico Madrid

Spain Torres   Spaniolul Fernando Torres revine la Atletico Madrid dupa ce clubul italian AC Milan a fost de acord sa il cedeze sub forma unui imprumut timp de 1 an si  jumatate. Dupa un parcurs nefericit la Milan , in care a inscris doar un singur gol in 10 meciuri , spera ca prin revenirea la echipa de „suflet” sa-si relanseze cariera . „El Nino” a jucat pentru Atletico Madrid din 2001 pana in 2007 , atunci fiind transferat la Liverpool pentru o suma record de 20 de milioane de lire sterline . Pentru Atletico Madrid a inscris 82 de goluri in 214 de meciuri .
Torres a debutat pentru echipa mare a lui Atletico , aflata in acel moment in a doua liga spaniola , impotriva celor de la CD Leganes . Primul gol a fost inscris in poarta lui Albacete ,in acel an Atletico nu a promovat , dar o vor face sezonul urmator Torres inscriind 6 goluri in 36 de prezente .
Fernando Torres , la prezentarea pe stadionul Vicente Calderon , a fost intampinat de aproximativ 45,000 de fani, majoritatea purtand tricoul vechi ale lui El Nino. El a declarat : „Sunt bucuros si emotionat ca am revenit acasa. Acum sunt aici si abia astept sa incep , sunt dispus sa ma antrenez si sa ma pun la dispozitia antrenorului si sa vina odata ziua de 5 ianuarie cand devin oficial jucator al lui Atletico .” a adaugat ” Este cel mai dificil moment al carierei mele ” .
Sub comanda lui Simeone , Fernando Torres se va pregati pentru prima oara abia miercuri , dupa ce va efectua vizita medicala . Debutul „copilului-minune” al lui Atletico este asteptat pe 7 ianuarie , in meciul tur din sferturile de finala ale Cupei Regelui , contra lui Real Madrid , chiar acasa , pe Vicente Calderon .

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu