In fiecare zi faci profit suplimentar la Roland Garros | 5% poate insemna enorm!

RG

Atunci cand alegi meciurile castigatoare la pariuri e foarte important sa ai o cota consistenta pentru a mari profitul. Unele case de pariuri online ofera bonusuri clientilor care ruleaza sume constant si cu succes. Iar la Roland Garros 2017 primesti pana la 80 de RON bonus de la Sportingbet! Cu ajutorul acestui bonus iti poti creste venitul si bankroll-ul, cu o marja de 5%.

Poti incasa 20 de FreeBet-uri zilnice!

Plasează pariuri simple live pe Tenis la cote de minim 2.00 și primești 4 RON FreeBet pentru fiecare 80 RON pariați (5%) – FreeBet-urile sunt creditate automat după ce pariurile tale sunt soluționate. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei obține mai multe FreeBet-uri! Poți obține până la 20 de FreeBet-uri în fiecare zi pe parcursul turneului Roland Garros (29.5.-11.6.2017)!

3 pasi pentru a incasa bonusul la Roland Garros

  1. Plasează pariuri simple live pe Tenis la cote de minim 2.00 și primești 4 RON FreeBet pentru fiecare 80 RON pariați.
  2. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei obține mai multe FreeBet-uri!
  3. Obține până la 20 de FreeBet-uri în fiecare zi a turneului Roland Garros!

Astfel de oferte sunt foarte tentante de curand, pentru ca agentiile online vor sa ofere cat mai multe cadouri clientilor, pentru a mari piata. Bonusuri de reincarcare, garantii la goluri primite in prelungiri, mize returnate in caz de 0-0 – sunt nenumarate si vom profita de ele.

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet pentru a incasa bonusul! Pe langa fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau sporturi cu motor, Sportingbet va pune la dispozitie si pariuri din zona politicului – precum alegerile din diferite tari. Sportingbet ofera variante de pariere de la clasicele 1×2, sub/peste goluri, pana la handicapuri asiatice si pariuri pe evenimente in timp real. Deschide un cont acum si profita de cea mai tare promotie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu