FIFA la puscarie: Vezi ce cota are Sepp Blatter pentru a ajunge dupa gratii!

Scandalul de corupție de la FIFA s-ar putea lăsa cu ceva condamnări, dacă e să judecăm după oferta caselor de pariuri. Mai precis, dacă aproximarea bookmakerilor este exactă, atunci 3-4 oficiali au șanse mari să ajungă după gratii. Nu însă și Sepp Blatter, președintele forului mondial, considerat de unii drept ”Nașul” afacerilor necurate din fotbal. 

Astfel, pentru o cotă de 1.62, se poate miza pe faptul că cel mult 4 dintre directorii executivi ai FIFA vor fi condamnați, în vreme ce pentru ca 5 sau mai mulți dintre aceștia să ajungă în închisoare, cota e de 2.20. Sepp Blatter ar putea scăpa însă basma curată! Cota pe care o oferă casele de pariuri pentru ca elvețianul să fie condamnat e de 7.00, asta în timp ce cota pentru a căpăta un nou mandat în fruntea FIFA la proximele alegeri e de 6.00! Și cei care cred cu tărie că Blatter va scăpa au posibilitatea să mizeze, însă cota e prea puțin atractivă: 1.07.

Sepp Blatter

 

Cele mai mari șanse pentru a-l înlocui pe Sepp Blatter la sefia FIFA le are Michel Platini, actualul președinte al FIFA. Francezul are o cotă de 1.73 și este urmat de prințul Ali Al-Hussein, care are cota 5.00, și de Chung Mong-Joon, care are cota 15.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu