Final de saptamana cu fotbal la maxim: Meciuri si cote

Barcelona stadion FOTBALVom avea mult fotbal de calitate si in acest weekend. Primera Division, Serie A, Ligue 1 si Bundesliga ne propun noi etape de foc, in timp ce in Anglia se joaca pentru accederea in sferturile FA Cup. 

Fotbal la maxim – Anglia, FA CUP – optimi de finala

In 3 din confruntarile fazei, fata in fata vor fi echipe de Premier League. Este vorba de meciurile Bradford, Southamp WBA – West Ham, Cr.Palace – Liverpool si Aston Villa – Leicester. Man. United joaca la Preston (League One), in timp ce Arsenal primeste vizita lui Middlesbroug, liderul la zi din Championship. Sunderlnd, echipa lui Pantilimon, lupta pentru calificarea la Bradford, locul 8 din liga a 3-a.

Cote:

fa cup

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotbal la maxim – Italia, Serie A – etapa a 23-a

Primele doua clasate au meciuri destul de simple la prima vedere. Roma primeste vizita Parmei, in timp ce Juventus se deplaseaza la Cesena. Udinese – Lazio si Palermo – Napoli sunt partide in care ar trebui sa asistam la multe modificari ale tabelei. Inter evolueaza la Atalanta, iar AC Milan primeste vizita lui Empoli, echipa cu 11 remiza in 22 de etape! Tot atatea egaluri are si Sassuolo. A 12-a clasata joaca pe teren propriu cu Fiorentina.

Cote:

italia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotbal la maxim – Spania, Primera Division – etapa a 23-a

Real Madrid – Deportivo si Barcelona – Levante sunt partide in care nu se va pune problema castigatoarei. Atletico Madrid, a 3-a in ierarhie, are insa o deplasare destul de grea la Celta Vigo. Cu un parcurs excelent pe Mestalla, Valencia isi poate apropia punctele infruntarii cu Getafe. „Liliecii” lupta baioneta la baioneta cu Sevilla si Villarreal, pentru locul 4. Andaluzii joaca acasa in aceasta etapa, cu Cordoba, iar Villarreal o infrunta pe Rayo, in deplasare.

Cote:

spania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Fotbal la maxim – Germania, Bundesliga – etapa a 20-a

Dortmund – Mainz este confruntarea ce deschide etapa. Bifeaza galben-negrii al 6-lea succes stagional? Bayern Munchen va atinge probabil cota celor 52 de puncte, dupa un succes pe teren propriu cu Hamburger.
Meciul etapei este Leverkusen – Wolsburg. Intalnirea are o statistica aparte: in 8 din ultimele 9 meciuri directe jucate la Leverskusen sau Wolsburg, castigatoare a fost echipa gazda. Pe Bay-Arena, „lupii” sunt fara victorie de peste 20 de ani!

Cote:

germania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Fotbal la maxim – Franţa, Ligue 1 – etapa a 24-a

Vineri seara, in primul joc al rundei, Marseille, a doua clasata,  primeste vizita echipei Reims, locul 13 in Ligue 1. Liderul Lyon va inchide runda. Duminica seara, trupa lui Fournier da piept cu Lorient, in deplasare. PSG are meci sambata, de la ora 17:00. Proaspat calificata in sferturile Cupei Frantei, gruparea din capitala joaca, pe Parc des Princes, cu Caen. Oaspetii au punctaj maxim in ultimele 4 runde! Foarte interesante se anunta si partidele Monaco – Montpellier si Bordeaux – St.Etienne.

Cote – in curand


 

 

Biletul de cota 2: Handbal, tenis, hochei << Comentam impreuna!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu