S-a incheiat sezonul regulat din NBA! Intra sa vezi clasamentul final din cele doua conferinte, alaturi de meciurile din play-off si cotele pentru victoria finala in NBA!

Sezonul regulat din NBA s-a incheiat si s-au stabilit imperecherile din play-off-ul competitiei. Capul de afis este tinut atat de intalnirile in care se vor duela castigatoarele celor doua conferinte, Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers, cat si de disputa dintre Oklahoma City si Houston Rockets.


Clasamentul Conferintei de Vest

Asa cum marea majoritate a specialistilor se si asteptau la inceputul sezonului, Conferinta de Vest a fost castigata de catre Golden State Warriors. In continuare, pe podium s-au clasat San Antonio Spurs si Houston Rockets. De asemenea, echipa celui ce a stabilit recordul de triple double-uri in acest sezon – Rusell Westbrook, Oklahoma City Thunder s-a clasat pe locul 6.

netbet tv

Clasamentul Conferintei de Est

In Est formatia condusa din teren de catre „artizanul” LeBron James a pierdut sefia in urma celor 4 infrangeri consecutive din finele sezonului in dauna celor de la Boston Celtics. Totusi, in continuare Cleveland Cavaliers este vazuta drept principala favorita in vederea obtinerii victoriei finale in Conferinta.

n

Programul play-off-ului

Cu siguranta, fiecare imperecherea este mai mult decat captivanta, insa trebuie sa remarcam duelul dintre principalii doi candidati pentru obtinerea titlului de MVP: Oklahoma City Thunder – Houston Rockets (Westbrook si Harden). In acelasi timp, atat duelul Boston Celtics – Chicago Bulls, cat si intalnirile in care sunt angrenate Cleveland Cavaliers si Golden State Warriors pot reprezenta puncte de interes.

n1

Cotele pentru obtinerea titlului NBA

Principala favorita in vederea obtinerii titlului ramane Golden State Warriors, careia 888Sport ii ofera o cota de 1.57. Considerata cea mai buna echipa din Est, Cleveland Cavaliers este listata cu o cota de 4.50, in timp ce San Antonio Spurs primeste o cota de 9.00. Poti miza chiar acum complet gratuit la 888Sport din imensul bonus ce este oferit!


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!


ffsa


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu