Final rezonabil » “Tricolorii” au smuls un punct in ultimul meci al preliminariilor pentru Mondiale, 1-1 cu Danemarca

Romania a iesit cu capul sus de pe gazonul din Copenhaga in aceasta seara. Intr-un meci contand pentru ultima etapa a campaniei de calificari pentru Mondiale, “tricolorii” au remizat in fata Danemarcei, scor 1-1.


Deznodamant cu sperante

Venirea lui Cosmin Contra pe banca Romaniei se arata a fi de bun augur si, mai mult decat atat, ne da sperante pentru o eventuala calificare la EURO 2020. Dupa succesul cu Kazahstan (3-1), “tricolorii” au reusit sa evite infrangerea pe “Telia Parken”, acolo unde erau outsideri certi inaintea startului meciului. Prima repriza a adus un joc echilibrat, cu un mic plus pentru danezi, care nu s-au aratat foarte motivati sa invinga, constienti de rezultatul meciului disputat in paralel, cel dintre Polonia si Muntenegru. Polonezii au condus cu 2-0 inca din minutul 16, ceea ce a transformat jocul de la Copenhaga, dintre Danemarca si Romania, intr-unul atipic, fara ocazii de poarta. Chiar si asa, danezii au lovit o data, in prima repriza, prin Nicklas Bendtner, insa, spre norocul nostru, tusierul a semnalat eronat o pozitie de ofsaid a atacantului danez.

Primul moment important al reprizei secunde a venit in minutul 60, atunci cand acelasi Bendtner a obtinut un penalty, fiind tras de tricou de catre Cristi Ganea. Christian Eriksen a deschis scorul si, la trei minute dupa, Ganea a vazut cel de-al doilea galben, fiind eliminat si spulberand aproape in totalitate sansele “tricolorilor” de a obtine un rezultat pozitiv pe “Telia Parken”. Cu toate acestea, Ciprian Deac a adus egalarea cu doar doua minute inainte de finalul timpului regulamentar. O centrare a lui Bancu l-a gasit pe actualul mijlocas al lui CFR Cluj in careul gazdelor, iar acesta nu l-a iertat pe Schmeichel. Scor final 1-1, iar ultimele doua evolutii ale Romaniei, cu Contra pe banca, dau impresia ca, daca am fi avut un selectioner roman inca de la startul acestei campanii, poate ca ne-am fi batut pentru locul doi in aceasta grupa.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu