Finala ATP Miami: Novak Djokovic-Andy Murray

tenisDjokovic si Murray se intalnesc in finala turneului masculin de la Miami, aceasta fiind cea de a 3-a confruntare dintre cei doi tenismeni in acest an (meciul de la Abu Dhabi nu a mai fost luat in calcul de vreme ce acea partida nu s-a mai jucat, Djokovic abandonand inaintea inceperii partidei).

6 din ultimele 8 finale au fost castigate de cei doi jucatori care isi vor disputa cea de a 27-a partida directa in circuitul ATP.

 Novak Djokovic

Sarbul, numarul 1 ATP nu mai are nevoie de prezentari, acesta fiind un campion in adevaratul sens al cuvantului. Acesta a avut un inceput de 2015 foarte reusit, cu victorii la Australian Open si Indian Wells, dar si o finala disputata la Dubai, pierduta in fata lui Federer.

La acest turneu, Novak, a trecut pe rand de Darcis, Ferrer si Isner in doua seturi si de Klizan si Dolgopolov in meciuri ce au avut nevoie de 3 seturi. Ce este interesant este ca sarbul a avut probleme in fiecare meci, cel putin intr-unul din seturi pe meci, cu Ferrer chiar in ambele, iar cu Dolgopolov fiind aproape de infrangere dupa ce ucraineanul a castigat primul set in ti-break, iar in setul doi l-a condus pe Novak cu 4-1.

Andy Murray

Scotianul nu are un an 2015 extrem de reusit, acesta nereusind sa castige vreun turneu in care a fost angrenat, singurul rezultat de luat in calcul fiind finala facuta la Australian Open unde a fost invins de adversarul sau de astazi.

Pe parcursul acestui turneu, Murray i-a eliminat pe Anderson si Thiem in 3 seturi, iar pe Young, Giraldo si Berdych i-a invins in minim de seturi. Chiar daca a pierdut set in doua din meciurile disputate la acest turneu, Andy nu a avut mari emotii in acele confruntari, el reusind sa revina in setul 3 si sa se impuna fara emotii la final.

Concluzii:

Cu siguranta exista o dorinta mare de revansa a lui Andy, mai ales ca Djokovic l-a batut deja de doua ori in acest an, insa ramane de vazut daca scotianul a gasit solutia la jocul aproape perfect al sarbului. Murray are probleme in finalele turneelor pe care le disputa, acesta jucand ezitant in majoritatea acestora. Novak pe de alta parte se simte foarte bine in finale, dovedind si in acest an la turneele importante ca atunci cand este concentrat 100% nimic nu il poate opri. Este posibil ca Andy sa inceapa usor temator si nesigur aceasta finala, permitandu-i lui Djokovic sa se impuna in primul set fara mari probleme.

Ponturi:

Djokovic sa aibe mai multi asi ca Murray, cota 1.90

Djokovic sa se impuna in primul set, iar setul sa aibe sub 9,5 game-uri, cota 2.90

Scor corect 2-0 Djokovic, cota 1.85

Pont pentru finala feminina de dublu:

Hingis/Mirza – Makarova/Vesnina – 1, cota 1.50

(Catalin Feraru)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu