Finala Europa League »» Care sunt ultimele variatii ale cotelor si de ce cota la victorie a Ajax-ului va ajunge la 5.00!

Doar trei zile ne mai despart de ultimul act al acestei editii de UEFA Europa League. Pe “Friends Arena”, din Stockholm, Ajax Amsterdam si Manchester United isi vor disputa gloria europeana miercuri seara, de la ora 21:45, ora Romaniei.


“Diavolii”, mari favoriti

Dupa ce a incheiat acest sezon de Premier League pe locul 6, ultima salvare pentru trupa lui Jose Mourinho este castigarea acestei editii de UEFA Europa League, fapt ce va aduce cu sine dreptul lui United de a participa in sezonul viitor direct in grupele UEFA Champions League. Un sezon mediocru, sub asteptari, in cadrul caruia investitiile nu s-au ridicat nicidecum la nivelul dorit, poate fi sters cu buretele de o eventuala castigare a finalei de la Stockholm. Pentru ca, daca Ajax este oricum outsidera in ultimul act si nu mai are nimic de pierdut, castigand deja respectul fanilor fotbalului prin jocul frumos practicat de un grup de pusti, lucrurile stau cu totul altfel la United. Pentru gruparea din Manchester, acesta va fi cu siguranta meciul decisiv al anului, precum a declarat si tehnicianul echipei, Jose Mourinho. In perspectiva acestor argumente, bookmakerii continua sa scada cota la victorie a englezilor si, implicit, sa o majoreze pe cea a batavilor.

 

In consecinta, la Unibet, cota pentru un succes in timpul regulamentar al lui Manchester United a ajuns la 1.82, de la o valoare initiala de 1.90. Foarte probabil, variatiile cotelor vor continua in acelasi ritm pana in ziua meciului, intrucat la renumita casa de pariuri “bet365”, “diavolii” primesc doar o valoare de 1.75. La celalalt pol, cota la victorie a lui Ajax a ajuns chiar si la 4.75 de la un initial 4.20. Chiar si asa, acest lucru nu inseamna ca Manchester United se va impune fara probleme in ultimul act de la Stockholm. Majoritatea pariorilor vor continua sa mizeze pe un succes al englezilor, bazandu-se pe presiunea creata in jurul acestora, cat si pe diferenta neta de valoare dintre cele doua loturi, insa jocul tinerilor de la Ajax ar putea sa-i surprinda pe multi.


Alte cote Unibet pentru aceasta partida:

unibet europa

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu