Finala la Cincinnati = revenire pe locul 2 WTA: Doua dintr-o lovitura pentru Halep?

La Cincinnati, Simona Halep s-a calificat pentru a opta oara in semifinalele unui turneu, anul acesta. Romanca a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova, numarul 34 WTA, cu 2-0 la seturi,  (7-6, 6-2). 

A fost Pavlyuchenkova … 

Pentru a doua oara in ultimele sapte partide, Halep a reusit sa incheie meciul in mai putin de doua ore. Desi jucatoarea din Rusia a preluat conducerea inca de la inceput si si-a mentinut avantajul pana la 4-3, compatrioata noastra a gasit resursele necesare pentru a se mobiliza si a reveni in set. Jucatoarea din Constanta s-a impus in tie-break cu 7-3, dupa ce a condus cu 4-0.

In setul doi a fost randul Simonei sa preia conducerea. Dupa doua break-uri reusite aceasta a dus foarte repede scorul la 3-0. Asa cum ne-am obisnuit in jocurile constantencei, sarabanda break-urilor a continuat, fiecare jucatoare trecandu-si in dreptul ei cate 2 reusite.

In final Simona a castigat setul cu 6-2.

… urmeaza Jankovic. 

In semifinale ii va fi adversara nimeni alta decat sarboaica Jelena Jankovic, jucatoare pe care Halep a intalnit-o si saptamana trecuta la Toronto, cand romanca s-a impus destul de lejer 6-3, 6-4. Din 2012 si pana in prezent cele doua s-au intalnit in fiecare an, Simona castigand mereu si avand nu mai putin de cinci victorii consecutive. Singura data cand jucatoarea din Serbia s-a impus a fost la US Openul din 2010.

Profitand si de retragera Sharapovei de la turneul din Cincinnati, Halep poate reveni pe locul 2 in clasamentul WTA, daca va trece de sarboaica. Cum jucatoarea noastra a declarat ca isi doreste foarte mult acest lucru, este greu de crezut ca Jankovic va gasi solutii la jocul pe care Simona il va impune, la numai o saptamana dupa ce a trebuit sa se recunoasca invinsa.

Astfel ca pariul pe o noua victorie a Simonei Halep il consideram unul logic.  In oferta de astazi, varianta este cotata cu 1.45.

Ramane intrebarea daca romanca va reusi sa treaca in doua seturi sau va face inca o partida maraton, in stilu-i caracteristic. De mentionat ca in 5 din cele 6 directe de pana acum, s-au consemnat peste 2.5 seturi.

Partida va avea loc sambata noapte, in jurul orei 03:30 si va fi transmisa de DolceSport 1.

Hai Simona!

Ponturile noastre:

victorie Simona Halep (1.45)
peste 20.5 gameuri (1.70)


 

Ponturi: Periplu european, impreuna cu pariuri1x2!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu