Finala se joaca astazi> Ai aici echipele probabile pentru Barcelona – Juventus

Juventus TevezDiseara, incepand de la ora 21:45,  Stadionul Olimpic din Berlin va fi gazda finalei Ligii Campionilor,  editia 2014-2015. Fata in fata vor sta Barcelona si Juventus,  echipe ce pot realiza in acest sezon mult ravnitele triple: campionat-cupa-Liga Campionilor!!

Juventus

Italienii pornesc cu sansa a doua in meci. Totusi, dupa ce au trecut de Real Madrid in penultimul act, torinezii au mare incredere in fortele proprii. Ca nu va insa simplu, asta e clar pentru toata lumea, mai ales ca antrenorul Allegri se si confrunta cu o serie de probleme de lot inainte finalei, toate din comparttimentul defensiv!

Poate ce mai importanta pierdere este ce a fundasului Chiellini, accidentat miercuri, la un antrenament. Si mai grav ar fi daca Juventus nu-l avea la dispozitie nici pe Barzagli, incert. Perechea lui Chiellini din centru defensivei nu a mai evoluat din 23 mai, cand s-a accidentat in disputa cu Napoli. Totusi, Barzagli a revenit la antrenamente alaturi de colegi, cu 3 zile inaintea finalei.
Ultimul pe lista este Caceres, care a pus capta sezonului dupa fractura suferita in luna martie.

JUVENTUS:

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba; Vidal; Tévez, Morata.

Barcelona

Torinezii au motive de ingrijorare cu atat mai mari, cu cat Barcelona este in efectiv complet pentru ultimul act: niciunBarcelona Messi accidentat, niciun incert, niciun suspendat!
ter Stegen va lua loc intre buturi si va fi „protejat” de o linie de 4 formata din Alves, Pique, Mascherano si Alba. Rakitic, Busquets si Iniesta se vor aseza in spatele tridentului letal Messi – Suarez – Neymar. In acest sezon, cei 3 au marcat nu mai putin de 120 goluri!

BARCELONA:

ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.


 


SONDAJ> Barca sau Juve: Pe cine pariezi in finala Ligii Campionilor?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu