Finalul primei saptamani la Roland Garros! Ponturile zilei >>

monfils zimbio.comAstazi se incheie prima saptamana de Roland Garros si totodata se da startul celui de al patrulea tur. Daca pe tabloul feminin patru din primele opt favorite au parasit deja competitia, pe tabloul masculin primii opt favoriti s-au calificat fara probleme. Pentru francezii e o zi importanta: A.Cornet, Tsonga, Monfils si Simon vor lupta azi pentru un loc in sferturi.

|Sursa foto: zimbio.com|

Roland Garros – Monfils – Federer

In timp ce Monfils a oferit destula drama propiilor fani in primele trei runde, jucand nu mai putin de 14 seturi in sase zile, Federer s-a impus in minimul de seturi pana acum.

Partida de astazi va fi cea de a 13 intalnire dintre cei doi (Federer conduce 8-4) si cea de a patra la French Open (Federer conduce 3-0). Elvetianul a pierdut doar un set in fata francezului in precedentele 3 partide de la Roland Garros. Cu toate astea trebuie sa tinem cont ca in ultimele doua intalniri, disputate tot pe zgura, Monfils s-a impus in minimul de seturi, anul trecut in Davis Cup si anul acesta, la Monte Carlo.

Astazi insa, elvetianul nu va accepta sa paraseasca un turneu de Grand Slam atat de usor, iar daca Monfils s-a recuperat dupa ultima partida, cu siguranta spectacolul nu va lipsi.

Pont: Monfils castiga minim un set (1.35)

Roland Garros – Safarova – Sharapova

Daca S.Williams s-a intrebuintat serios pentru a ajunge in turul 4, avand nevoie de 3 seturi pentru a trece de Friedsamsharapova mastersul de la roma sursa foto sports.ndtv.com (locul 105 WTA) si de Azarenka, parcusul Mariei a fost unul destul de linistit pana acum.

Rusoaica are 4-1 impotriva Safarovei, insa ultimele 3 partide au fost de lunga durata, toate terminandu-se in 3 seturi. De fapt, ultima partida (Stuttgart – 2014) o fost decisa in urma a 3 tie-breakuri.

Safarova, care nu a cedat nici ea un set pana acum, este capabila sa rastoarne calculul hartiei azi. Maria, care a fost semifinalista in 2011, finalista in 2013 si castigatoare a Roland Garrosului in 2012 si 2014, nu concepe sa nu ajunga in cea de a doua saptamana a turnelui. Va reusi? Probabil ca da. Noi insa, mizam pe un pariu care speram sa ne scape de eventualele emotii.

Pont: peste 19.5 gameuri (1.40)                                                                                         | Sursa foto:  sports.ndtv.com|

Roland Garros – Alte ponturi:

Wawrinka – Simon, peste 3.5 seturi (1.55)

Wawrinka – Simon, 1 (1.35)

Tsonga – Berdych, 2 (1.35)

Monfils – Federer, peste 3.5 seturi (1.55)

Murray/Peers – Matkows/Zimonj, minim un set Murray/Peers (1.37)

Garcia/Srebotnik – Dellacq/Shvedova, minim un set Dellacq/Shvedova (1.38)

Krajicek/Mergea – Hradecka/Matkow, minim un set Krajicek/Mergea (1.37)

De incercat: Nishikori – Gabashvili, 1 si sub 31.5 gameuri (2.00)

 

Propunere de bilet:

Monfils – Federer, peste 3.5 seturi
Roger/Tecau – Bopanna/Mergea, minim un set Roger/Tecau
Warinka – Simon, peste 3.5 seturi
Cota: 3.05


 

Barcelona – Veszprem: FINALA UCL la handbal masculin e astazi!! Anliza si pont!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu