Finlanda – Estonia: Gazdele pregatesc „oficialul” cu Ungaria!

eremenko finlanda sursa foto: zimbio.comProgramat incepand cu ora 20:00, amicalul de la Turku se anunta unul destul de interesant. Aceasta cu atat mai mult cu cat Finlanda este rivala a Romaniei, in grupa de calificarea la Euro 2016. 

Sursa foto: www.zimbio.com

Finlanda – Estonia

Asteptam o prestatie buna a gazdelor si una chiar mai buna in jocul urmator. La finele saptamanii, Finlada primeste vizita Ungariei, iar un succes in disputa cu vecina noastra de la vest, chiar si o remiza sunt rezultate ce le avantajeaza in mod direct pe Romania.

In ceea ce priveste strict acest amical sa spunem ca sunt sanse destul de bune sa asistam la o victorie a gazdelor. Acesta a fost si rezultatul ultimelor doua dispute directe, cea mai recenta datand din mai 2014, 2-0 in cadrul Cupei Baltice.

In aceeasi masura insa, trebuie sa fim precauti. Estonia nu mai este in ultimii ani doar o nationala pe seama careia sa faci scor, aspect de altfel cunoscut foarte bine de noi. Balticii ne-au fost colegi de grupa in preliminariile pentru CM2014. Romania a castigat ambele partide,dar cele 6 puncte n-au venit deloc usor.

De asemenea sa ne ngandim si la faptul ca pentru Finlanda, meciul ce urmeaza este unul capital. Daca nu inving Ungaria, nu mai vorbim de esec, Pukki, Moisander, Hatemaj, Eremenko si compania isi iau adio chiar si de la locul 3 al grupei. In aceste conditii, antrenorul Paatelainen va fi cu siguranta tentat sa-si menajeze si protejeze jucatorii cheie si sa gaseasca solutiile optime de inlocuire ale suspendatilor si accidentatilor din duelul cu maghiarii.

Estonia va incerca sa profite. Ar fi un rezultat bun doar pentru palmares, dar acesta conteaza in cazul unei nationale de calibrul sau. In plus, estonienii nu prea mai au pentru ce sa lupte in aceasta campanie. Au castigat doar 4 puncte in primele 5 partide ale grupei, iar distanta fata de locurile 2-3 este deja mare: 5 puncte. Totusi, Estonia isi poate completa zestrea cu alte 3 puncte castigate duminica, in jocul de pe teren propriu cu modesta nationala din San Marino.

Concluzii

Poate ca Finlanda isi va respecta statutul de favorita, dar pornind de la cele prezentate, de preferat ar fi sa nu riscam o suma importanta de bani, pe cota inselatoare oferita variantei 1 solist: 1.60. Alegem in schimb un pariu pe goluri, propus de Boby m.

Pont: Finalda – Estonia, 2-4 goluri in meci @ 1.5


Tenis de la ATP Hertogenbosch si ATP Stuttgart!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu