Fiorentina o demoleaza pe Inter acasa, iar Tatarusanu e lider in Serie A! (video)

Fara esec in primele 5 etape, Inter pornea favorita a partide de pe teren propriu cu Fiorentina, meci disputat duminica seara. Un succes ar fi avut dubla valoare, trupa lui Mancini fiind in batalie directa chiar cu Fiorentina, pentru primul loc al ierarhiei.

Cu Tatarusanu din nou titular intre buturi, Fiorentina a inceput insa perfect partida. Ilicic a transformat inca din minutul 4 penaltyul comis de Handanovic, iar Kalinic a majorat avantajul in minutul 19, dupa o gafa a portarului interist. Doar 4 minute mai tarziu, scorul urca la 3-0 in favoarea oaspetilor, dupa o noua reusita semnata de Kalinic. Zarurile fusesera deja aruncate, mai ales din minutul 31, gazdele au si ramas cu un om in minus, dupa eliminarea lui Miranda.

Dupa pauza, in minutul 60, Icardi a redus din diferenta, gol la care a contribuit si Tatarusanu. Ex-stelistul a apreciat gresit traiectoria unui balon ce parea sa-l depaseasca pe marcatorul golului.

A fost totusi doar un foc de paie, Kalinic reusind tripla in minutul 76, gol ce a parafat si rezultatul final al partidei.

Cu acest succes, Fiorentina ajunge la cota celor 15 puncte, la egalitate cu Inter, insa pe primul loc al clasamentului, gratie rezultatului direct, dar si golaverajului superior (+7 fata de +2).

Inter: Handanovic – Santon, Miranda, Medel – Perisic (61 Biabiany), Guarin (77 Brozovic), Felipe Melo, Kondogbia (46 Ranocchia), Alex Telles – Palacio, Icardi;
Antrenor: Roberto Mancini;

Fiorentina: Tătărușanu – Roncaglia (75 Gilberto Junior), Rodriguez, Astori – Blaszczykowski (69 Tomovic), Badelj (82 M. Fernandez), Vecino, Marcos Alonso – Ilicic, Borja Valero – Kalinic;
Antrenor: Paulo Sousa.

Rezumatul partidei Inter – Fiorentina

Rezultatele inregistrate in etapa a 6-a de Serie A:

Sambata

AS Roma – Carpi, 5-1
Napoli – Juventus, 2-1

Duminica

Genoa – AC Milan, 1-0
Bologna – Udinese, 1-2
Verona – Lazio, 1-2
Sassuolo – Chievo, 1-1
Torino – Palermo, 2-1
Inter – Fiorentina, 1-4

Luni se joaca meciurile Frosinone – Empoli (20:00) si Atlantanta – Sampdoria (22:00)


 

Frosinone-Empoli: Gazdele, in cautarea primei victorii din palmares in Serie A!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu