Flavius Stoican si Marius Stan, prezentati OFICIAL la Petrolul Ploiesti! VEZI ce au declarat cei doi!

Flavius Stoican este noul antrenor al gruparii din Liga 2, Petrolul Ploiesti.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Petrolul Ploiesti si-a prezentat oficial azi, intr-o conferinta de presa, noul presedinte al clubului, dar si noul antrenor. Marius Stan, fost campion al Romaniei cu Otelul Galati, va ocupa functia de conducere, in timp ce, Flavius Stoican, ultima data la Poli Iasi, va antrena „Lupii Galbeni”, incepand cu sezonul 2019/2020.

“Noul sezon al Ligii 2 se anunță a fi mai interesant decât Liga 1, va fi liga derbyurilor de altădată, datorită concentrației de echipe cu tradiție, ceea ce ne motivează și mai mult. Petrolul va ataca promovarea și pentru aceasta avem un plan de achiziție de jucători noi de Liga I, care să facă spectacol pe teren. Istoria ne-a învățat că Petrolul este o echipă a familiilor și a generațiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiție”, a declarat Marius Stan, presedintele FC Petrolul Ploiești.

Flavius Stoican a declarat: Îmi doresc performanță sportivă, principii și norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată și dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima Liga de Fotbal, la finalul acestui an competițional.”

Și pentru acest sezon lotul se va bucura de unele dintre cele mai bune condiții din fotbalul românesc, de la echipament la cantonamente, totul pentru a crea un mediu în care jucătorii să își dorească să joace, să se bucure de experiența jocului, dar și de lupta și provocările acesteia, până în ultimul minut de jocpână la obiectivul final”, a continuat Marius Stan.

FC Petrolul Ploiești si-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat noul președinte al…

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Luni, 24 iunie 2019

Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!
  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu