Florinel Coman la Galatasaray, un scenariu firesc? COTA 21.00 pentru ca “perla” Viitorului sa ajunga la un club URIAS din Ligue 1!

Zvonurile conform carora starul campioanei Ligii 1, Florinel Coman, ar putea ajunge in Turcia la gruparea Cim Bom au aparut in urma cu o luna de zile in presa de sport din Romania. Majoritatea site-urilor de sport au dat transferul ca si facut in schimbul unei presupuse sume de 4 milioane de euro, insa, momentan, situatia atacantului in varsta de 19 ani al Viitorului Constanta se afla deocamdata sub semnul incertitudinii.


Benfica si FCSB sunt pe lista, dar surpriza vine din Franta

Putem afirma cu tarie ca situatia transferului lui Coman depinde, in mare masura si de planurile lui Gheorghe Hagi. Daca oricare dintre Hagi si Mircea Lucescu ar ajunge pe banca Galatei in aceasta vara, atunci sansele ca Florinel Coman sa ajunga in Turcia ar creste considerabil. Totusi, bookmakerii nu exclud nicidecum posibilitatea ca “perla” Viitorului sa ajunga la campioana Portugaliei, Benfica Lisabona. 2.25 este cota oferita de Unibet pentru  un astfel de scenariu, in timp ce varianta “Galata” primeste o cota de 3.00.

700.000 de euro este cota de piata a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

Chiar si asa, in capatul listei, bookmakerii anunta un candidat-surpriza pentru mutarea lui Florinel Coman. Este vorba chiar de campioana Frantei, AS Monaco, care primeste o cota uriasa de 21.00 pentru a-l achizitiona pe jucatorul Viitorului.

unibet coman

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu