Forțele baschetului european și-au dat întâlnire la Berlin pentru titlul din Euroligă

Euroliga

Euroliga, cea mai puternică întrecere din baschetul european, a ajuns la faza decisivă a Final Four-ului, unde cele mai valoroase patru echipe ale sezonului vor lupta pentru marele titlu de la Berlin. Pe Betano, cu oferta de pariere ”Avans 20 de puncte” se poate câștiga în avans pe meciurile din Euroligă.

Cum funcționează oferta ”Avans 20 de puncte”

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor din baschet plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige (1 sau 2), fiind valabilă pentru  pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

În turneul Final Four de la Berlin vor evolua două echipe din Grecia și câte una din Spania, respectiv Turcia. Real Madrid este cea mai titrată echipă din istoria competiției, cu 11 finale câștigate din cele 20 disputate. Panathinaikos are șase titluri în palmares, Olympiacos a triumfat de trei ori, iar Fenerbahce s-a impus o dată. Așadar, patru dintre forțele baschetului european luptă pentru titlul acestui sezon în Euroligă.

Panathinaikos – Fenerbahce (vineri, 24 mai, ora 19:00)

Clasată pe locul doi în ierarhia sezonului regular, Panathinaikos a supraviețuit unui thriller de cinci meciuri contra celor de la Maccabi Tel-Aviv pentru prima apariție în Final Four din ultimii 12 ani. De cealaltă parte, Fenerbahce a fost pe șase în sezonul regular, apoi a trecut de AS Monaco în playoff revenind în Final Four după cinci ani.

În drumul spre singurul lor titlu în Euroligă, Fenerbahce elimina pe Panathinaikos în playoff-ul din 2017, aceea fiind și singura confruntare în post sezon.

Panathinaikos și Olympiacos s-au duelat de două ori sezonul acesta, fiecare echipă impunându-se pe teren propriu la o diferență de două unități.

Real Madrid – Olympiacos (vineri, 24 mai, ora 22:00)

Cele două echipe se înfruntă în reeditarea finalei din sezonul trecut, când Real Madrid a cucerit titlul după o victorie la limită (79-78).

Real Madrid a încheiat sezonul regular în topul ierarhiei și a trecut apoi în playoff de Baskonia Vitoria-Gasteiz. De cealaltă parte, Olympiacos a fost a cincea echipă în sezonul regular, pentru ca în playoff să revină de la 1-2 la general eliminând pe FC Barcelona la capătul unui duel de o intensitate extremă.

Ambele echipe participă pentru al treilea sezon consecutiv în Final Four, iar rivalitatea dintre Real Madrid și Olympiacos este una cu rădăcini adânci în istoria baschetului european. ”Albii” au câștigat finala din 1995, Olympiacos s-a revanșat în finala din 2013, pentru ca doi ani mai târziu balanță să încline din nou în favoarea madrilenilor.

Un duel între cea mai bună echipă la puncte marcate, recuperări și pase decisive (Real Madrid), respectiv echipa cu cea mai solidă defensivă (Olympiacos).

Sezonul acesta Real Madrid a câștigat ambele dispute cu Olympiacos, 77-71 în deplasare și 90-85 pe teren propriu.

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă formația adversă a întors rezultatul și a câștigat ulterior meciul!

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile de baschet din Euroligă și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu