Fost campion de juniori la Australian Open acuzat de meci aranjat la pariuri!

Anul trecut in luna octombrie, in cadrul turneului de tenis de tip challenger de la Traralgon, Oliver Anderson a intalnit un alt australian Harrison Lombe. Fost castigator al turneului de juniori de la Australian Open, Anderson in varsta de 19 ani este acuzat de meci aranjat la pariuri. In game-ul cu numarul 9 al primului set, la scorul de 4-4, el si-a pierdut serviciul dupa ce a facut doua duble greseli. In plus, in acelasi game, el a jucat o singura minge cu primul serviciu si majoritatea punctelor au fost pierdute foarte usor. Anderson a pierdut primul set cu scorul de 6-4, dar apoi a revenit si s-a impus in urmatoarele doua 6-0, 6-2.

4.50 era cota la Unibet pentru ca O.Anderson sa se impuna cu 2-1 la seturi

De evidentiat este faptul ca in ziua precedenta, o casa de pariuri a raportat politiei faptul ca s-a incercat un pariu de 10.000 de dolari pe victoria in 3 seturi a lui Oliver Anderson. Respectiva casa de pariuri nu acceptat miza de 10.000 de dolari, limitand pariul la 2.000 de dolari. La Unibet unde primul pariu pana la 250 de ron este GRATUIT, era o cota de 1.05 pentru O. Anderson sa castige acel meci.


Cota 3: Un proiect de SUCCES!>> E chiar usor sa faci bani!

In ultima perioada multi jucatori de tenis au fost suspendati pentru meciuri aranjate la pariuri. Printre acestia se numara Marco Cecchinato (187 ATP) care a fost suspendat 18 luni si amendat cu 40 de mii de dolari. Tot 6 luni a primit si mexicanul Daniel Garza, plus o amenda de 5 mii de dolari.

Sursa imagine: Dekh News

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu