Fotbal: Ce derby-uri avem in weekendul ce urmeaza

FotbalFotbal de calitate – la asta trebuie sa ne asteptam si in finalul acestei saptamani. Incepem inca de luni analiza partidelor din cele mai tari campionate si alegem variantele de pariere ce ne vor aduce profit.

Premier League

Meciul etapei a 22-a este fara indoiala Manchester City – Arsenal. In tur, pe Emirates, scorul a fost 2-2, iar la inceputul stagiunii, „tunarii” au trecut clar de „cetăţeni” in Supercupă, scor 3-0. Totuşi, in cel mai recent meci direct pe Etihad, City a facut set: 6-3!
In aceeaşi runda, Newcastle joaca pe teren propriu cu Southampton. „Sfinţii” au dat peste cap calculele hârtiei, reuşind sa caştige, aseara, deplsarea pe Old Trafford.
„Diavolii” vor sa-si recupereze punctele pierdute, pe terenul QPR-ului. In aceeasi runda, Tottenham joaca acasa cu Sunderlnd, iar Liverpool se deplaseaza la Birmingham, penntru confruntarea cu Aston Villa. Invinsi doar in una din ultimele 9 etape, „cormoranii” au revenit in batalia pentru Big 4.

Primera Division

Cel mai asteptat meci al etapei cu numarul 18, le aduce fata in fata pe Sevilla si Malaga. Ambele au ca tinte un finis pe locul 3-4 ale ierarhiei.
Barcelona va evolua pe terenul lui Deportivo, formatie ce-i ridica mari probleme in urma cu cateva stagiuni. Acum insa, trupa din La Coruna lupta pentru evitarea retrogradarii.
Tot in deplasare va juca si Real Madrid. „Galacticii” n-au cum sa piarda cele 3 puncte ale mini-derby-ului cu Getafe. Invinsa cu 3-1 pe Camp Nou, Atletico Madrid nu concepe alt rezultat decat victoria, acasa, contra Granadei. Interesanta se anunta si disputa Villarreal – Bilbao.

Serie A

Dupa o etapa in care primele 4 clasate au avut meciuri directe, runda a 19-a din Serie A va fi ceva mai linistita. Chiar si asa insa, avem un extrem de important duel pentru locul 3, cel dintre Lazio si Napoli.
Roma are o deplasare grea la Palermo. De un eventual rezultat pozitiv al trupei lui Garcia, poate profita Juventus. Torinezii joaca acasa cu Verona. Si AC Milan are meci pe teren propriu, cu Atalanta, in timp ce Inter se deplaseaza la Empoli.

Ligue 1

La capatul etapei a 21-a, Ligue 1 are un nou lider. Este vorba de Lyon, echipa ce a profitat din plin in ultimele runde, de pasii gresiti ai rivalelor PSG si Marseille.
Teoretic, lionezii isi vor putea apara, poate chiar consolida clasarea, in etapa ce urmeaza.  Lacazette si compania vor juca la Lens, a 19-a clasata. PSG primeste vizita Evian-ului. Si OM va evolua in fata propriilor fani, cu Guingamp. In tur, trupa de Velodrome a castigat cu 1-0.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu