Fotbalul revine la viata: Weekend cu Liga 1 si La Liga! Cele mai bune ponturi le gasesti pe Pariuri1x2.ro »»

weekend

Fii pe fază și nu rata acțiunea din weekend! Fotbalul de senzație revine în forță, iar redacția Pariuri1x2.ro te invită la profit!

După mai bine de 3 luni de pauză, la finalul acestei săptămâni se reia și Liga 1. Și nu oricum, ci cu un super derby! Duminică se joacă CFR Cluj – FCSB, partidă cu implicații enorme în bătălia pentru titlu. În ultimul meci la Cluj, gazdele s-au impus cu 1-0, după ce în turul campionatului, la București, cele două au remizat fără goluri. Astfel s-a consemnat al 6-lea ”X” din ultimele 10 directe.

Pariaza pe CFR Cluj – FCSB: Ai cote marite de 70 si 100!

Craiova poate pune din timp presiune pe cele două. Cu un succes repurtat vineri, acasă, contra Botoșaniului, formația lui Bergodi urcă pe locul 2, la un singur punct de CFR. În ultimul meci din play-off, luni seară, se joacă Astra – Gaz Metan.

Duelurile din play-out se anunță la fel de incitante, aceasta prin prisma clasamentului. Cu excepția Viitorului, toate celelalte echipe au emoții, mai mari sau mai mici, în privința retrogradării. Partidele din play-out sunt Sepsi – Hermannstadt, Viitorul – Poli Iași, Dinamo – Chindia și FC Voluntari – Clinceni.

Vezi aici analizele si ponturile din Liga 1

 

Patru derby-uri în etapa a 28-a din La Liga!

Spectacolul din La Liga începe încă de joi, cu derby-ul dintre Sevilla și Betis. Gazdele sunt favorite, însă un alt pariu de luat în calcul este cel pe cartonașe. Doar în ultimele 5 meciuri directe s-au acordat în total 36 de galbene, plus o eliminare!

Confruntarea formațiilor din Valencia este programată vineri seară, cu Levante oaspete a stadionului ”Mestalla”.  Athletic Bilbao – Atletico Madrid, unul dintre duelurile de tradiție ale Spaniei se joacă duminică, la fel derby-ul regional Sociedad – Osasuna.

În weekend pariem din nou și pe ”giganții” Barcelona și Real. Catalanii, lideri ai ierarhiei cu 58 de puncte, joacă la Mallorca. La două puncte în spatele marii rivale, Real Madrid luptă acasă cu Eibar.

Top promotii pentru tine: Castiguri fantastice in weekend cu Barcelona si Real Madrid!

Vezi aici analizele si ponturile din La Liga!

 

Juventus – Milan & Napoli – Inter, în Coppa Italia

Fotbalul italian revine în atenția microbiștilor și pariorilor cu cele două super confruntări retur din cupă. Vineri se joacă Juventus – Milan, partidă ce a consemnat în prima manșă o remiză la 1. Programat sâmbătă, Napoli – Inter începe de la scorul de 1-0 în favoarea echipei antrenate de Gatusso. Ponturi pe cele două meciuri găsești aici!

Vezi aici analizele si ponturile din Coppa Italia!

 

Spectacolul continuă în Bundesliga. Reîncepe și Superliga turcă

Vrei mai mult fotbal? În weekend va fi din belșug. Bundesliga a intrat pe ultima sută de metri, însă bătăliile sunt departe de a fi ajuns la final. În weekend avem alte jocuri extraordinare: Bayern Munchen – Monchengladbach, Hoffenheim – Leipzig și Schalke – Leverkusen.

Vezi aici analizele si ponturile din Bundesliga!

Super liga turcă se reia de la runda cu numărul 27. Suntem cu ochii pe granzii întrecerii, dar și pe evoluția românilor de la Gazientep. Duminică, formația lui Șumudică, Toșca și Maxim primește vizita lui Ankaragucu.
Pe lângă toate aceste confruntări, redacția Pariuri1x2.ro este pregătită să vă ofere în weekend alte zeci de analize si pariuri pentru cele mai tari evenimente fotbalistice programate.

Aici analizele si ponturile din alte campionate!

 

Împreuna, spre câștig!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu