Fotbalul se schimba! Cea mai tare regula pregatita in Premier League: „Se vor permite 5 schimbări in meci!”

Pariuri fotbal

Sefii fotbalului din Anglia fac tot posibilul ca sezonul 2019/2020 sa fie dus la bun sfarsit, in ciuda crizei de sanatate care a pus pe „hold” toate competitiile. Deoarece sezonul de Premier League ar trebui sa se decida in lunile iunie si iulie, o serie de masuri inedite sunt pregatite.

In primul rand, se discuta serios despre eliminarea VAR-ului la meciurile din acest campionat, dupa ce mai multe cluburi s-au plans de lipsa de corectitudine a sistemului. Se pare ca implicarea unui numar suplimentar de oameni care sa se ocupe de VAR e un impediment in organizarea partidelor, in securitate deplina. Apoi vin schimbarile interesante! Pentru ca se va juca intr-un ritm frenetic in vara, pentru a incheia stagiunea, Federatia vrea sa permita echipelor utilizarea a 5 schimbari in fiecare partida, o masura pe care cluburile au cerut-o.

In plus, e destul de clar ca restul etapelor pana la finalul sezonului se vor disputa fara spectatori, dar Federatia vrea sa oblige cluburile sa mentina carantina la nivel intern, in ceea ce priveste jucatorii, angajatii si restul staff-ului. Discutiile despre aceste masuri extraordinare au avut loc miercuri, iar vineri va avea o noua intalnire care va stabili agenda de reguli. „Vrem sa luam cea mai buna decizie si trebuie sa mai tratam alte subiecte importante, precum salariile jucatorilor si organizarea in detaliu a finalului de sezon”, spune comunicatul. Masura privind cele 5 schimbari pentru fiecare echipa are ca scop protejarea fotbalistilor de accidentari musculare, in urma efortului depus in perioada urmatoare.

PARIURI SPECIALE PENTRU COMPETITIILE SPORTIVE

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu