Frank de Boer, pe faras! Inter curteaza un fost tehnician, trecut pe la PSG

Desi a inceput bine sezonul, bifand inclusiv un succes in derby-ul cu Juventus, Inter-ul lui Frank de Boer este acum in cadere libera. Formatia s-a facut de ras in primele doua partide de Europa League, pierzand la Sparta Praga si acasa cu Hapoel Beer Sheva, pentru ca in ultimele 4 etape de Serie A sa contabilizeze un singur punct. In acest moment, Inter ocupa doar locul 14 al clasamentului, cu 11 puncte, deja la 10 distanta de liderul Juventus.
Total nemultumita de joc si evolutii, conducerea echipei a inceput deja sa-i caute inlocuitor lui de Boer. Despartirea  s-ar putea produce foarte repede, tehnicianul batav primind un ultimatum: victorie convingatoare cu Torino sau „la revedere”! Presa italiana considera, insa, ca zilele olandezului pe banca Interului oricum sunt numarate, clubul admitand ca a gresit atunci cand la numit pe de Boer, un antrenor cu o filosofie de joc ce cu greu se putea plia pe stilul de joc din Serie A sau pe lotul de care Inter dispune acum.


Cautand profilul unui tehnician care sa nu intampine astfel de dificulati, conducatorii clubului au stabilit o lista foarte scurta, in capul careia se afla brazilianul Leonardo. Pe langa sezoanele petrecuta ca fotbalist in Serie A, acesta le-a si pregatit pe cele doua mari rivale din Milano in mandate succesive. In stagiunea 2010-2011 a fost la timona Interului, alaturi de care a cucerit Cupa Italiei. Leonardo ar avea si avantajul experientei in meseria de director sportiv, functie pe care a ocupat-o la PSG timp de doi ani, din 2011 si pana in 2013. In aceasta perioada, datorita eforturilor lui Leonardo, clubul din Paris i-a achizitionat pe Menez, Sissoko, Sirigu, Pastore si Thiago Motta. De altfel, conducerea clubului din Milano mizeaza pe faptul ca dupa numirea lui Leonardo la conducerea echipei, acesta ar reusi sa convinga cateva nume grele sa imbrace tricoul interist. Numele aduse in discutie sunt Thiago Motta si Verrati.


4.50 are cota Inter la Sportingbet pentru clasarea pe podium la finele sezonului in curs de Serie A

29 este cota propusa de Sportingbet pariului Inter castiga Europa League


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu

500 de RON
la prima depunere

Deschizi Cont, Depui si Primești Bonus
Pariaza acum la Betano
close-link
Ia 500 de lei de la Superbet
Pariază acum
close-image