Cine isi trece numele pe lista marcatorilor in finala? Analizam sansele!

franta - croatia

Franta si Croatia se pregatesc pentru confruntarea finala de la la Moscova. Care jucatori au insa cele mai bune sanse de a face diferenta pe tabela?


Du 18:00 Franta – Croatia Cote Baumbet: 2.00 3.30 4.70

Kylian Mbappe a impresionat pe durata acestui turneu final. El a reusit sa inscrie de trei ori, punandu-si adesea in dificultate adversarii prin viteza cu care alearga cu mingea la picior. Performantele sale sunt cu atat mai impresionante cu cat el are doar 19 ani. Tanarul atacant al lui PSG are cota 3.00 sa isi treaca numele pe lista marcatorilor, dar nu este jucatorul cu cele mai bune sanse de a marca din echipa Frantei.

Olivier Giroud probabil va fi folosit inca o data ca unic varf in echipa lui Didier Deschamps. Nici el nu este insa cel mai probabil marcator. Atacantul lui Chelsea inca nu a inscris in Rusia, dar valoarea sa pe teren este importanta, el reusind sa puna in pericol partenerii sai din atacul Frantei, pe Mbappe si pe Antoine Griezmann. Jucatorul lui Atletico Madrid a inscris tot trei goluri pana acum. Experienta sa suplimentara face ca el sa aiba cele mai bune sanse de a marca duminica seara. Griezmann are cota 2.80 pentru un gol in finala.


Mondialul a inceput, iar adrenalina este la cele mai inalte cote. Intra si tu in actiune! Fa primul depozit la Baumbet şi acesta va fi dublat!

Croatia a avut un turneu final de vis, care se datoreaza unui joc de echipa impresionant, cu daruire maxima din partea fiecarui jucator. In functie de faza de atac, multi jucatori pot aparea in locul potrivit pentru marcarea unui gol, dar sperantele a 4 milioane de croati stau in principal in mainile a doi jucatori.

Luka Modric este privit de multi ca fiind cel mai bun jucator al turneului final. Mijlocul este forta echipei Croatiei. Jucatorul lui Real Madrid, alaturi de Ivan Rakitic, sunt oameni de baza in acea zona. Modric are o capacitate extraordinara de a pasa mingea si de a isi pune in valoarea coechipierii, dar poate ajunge si la finalizare. In plus, el este executantul penalty-urilor in tabara croata si are o sansa in plus de a marca. Cota sa pentru minim un gol in meciul cu Franta este 7.00.

In absenta fazelor fixe, cel mai periculos jucator pentru poarta lui Hugo Lloris este Mario Mandzukic. Inaltul atacant este recunoscut ca unul dintre cei mai periculosi jucatori la jocul aerian, dar dupa cum a demonstrat si la acest turneu, poate fi periculos oricand mingea ajunge in zona sa. Atacantul lui Juventus are cota 4.50 sa inscrie.


A FOST LANSAT CEL MAI MODERN SITE DEDICAT CUPEI MONDIALE:
ȘTIRI, INFORMAȚII, ANALIZE, STATISTICI SI PARIURI – TOTUL AICI!

cupa mondiala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu