Cupa Mondiala: Mbappe, eroul Frantei! Messi si Argentina merg acasa la capatul unui meci de senzatie!

cupa mondiala

Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, la capatul a 90 de minute cu 7 goluri. Tanarul atacant al lui PSG a fost omul meciului.


Mbappe, doua goluri si un penalty castigat pentru calificarea in sferturi

Meciul de la Kazan a inceput furtunos. Kylian Mbappe a scapat spre poarta adversa, fiind oprit de Marcos Rojo doar prin fault. Arbitrul partidei a indicat punctul cu var, iar Griezmann a transformat de la 11 metri. Francezii au continuat sa domine, dar cu patru minute inainte de pauza un sut trimis de Angel Di Maria din afara careului l-a invins pe Hugo Lloris. Imediat dupa pauza un sut trimis de Messi a fost deviat cu oarecare noroc de Mercado, pacalindu-l pe portarul francez. Argentina conducea cu 2-1, insa nu pentru mult timp.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

cupa mondialaO torpila trimisa de Pavard in minutul 57 l-a invins pe Armani. Portarul argentinian nu a avut ce face nici in fata lui Mbappe, care si-a folosit viteza si agilitatea pentru a marca de doua ori intr-un interval de patru minute. Franta conducea cu 4-2, iar de la margine s-au aratat patru minute de prelungire. O centrare a lui Messi l-a gasit pe Aguero liber, atacantul trimitand cu capul langa bara si reducand din diferenta. Argentinienii nu au mai avut insa decat un singur atac, care nu a adus rezultatul dorit.

Franta s-a calificat astfel in sferturile competitiei, unde va intalni castigatoarea meciului dintre Uruguay si Argentina. Evolutia entuziasmanta a vicecampioanei europene i-a crescut profilul in randul favoritelor la castigarea trofeului. Unibet nu a pierdut vremea, actualizand imediat cotele. Acum Franta are cota 5.50 la castigarea Cupei Mondiale, la egalitate cu Spania. Doar Brazilia este cotata cu sanse mai mari, avand o cota de 4.75. Franta si Brazilia s-ar putea intalni in semifinale.


A FOST LANSAT CEL MAI MODERN SITE DEDICAT CUPEI MONDIALE:
ȘTIRI, INFORMAȚII, ANALIZE, STATISTICI SI PARIURI – TOTUL AICI!

cupa mondiala

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu