Inca 3 zile pana la confruntarea Franta – Romania din semifinalele Fed Cup! VEZI AICI statistica meciurilor directe dintre jucatoare!

In perioada 20-21 aprilie, la Rouen, se disputa semifinala Fed Cup, Franta – Romania.


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Campioana in 1997 si 2003, reprezentativa Frantei porneste cu sansa a doua in fata Romaniei, in semifinala de la Kindarena, Rouen. In sfertul de finala jucat impotriva Belgiei, capitanul nejucator Julien Benneteau le-a trimis la simplu pe Caroline Garcia si Alize Cornet, iar Pauline Parmentier si Fiona Ferro au format dublul. Fata de disputele cu Statele Unite si Belgia din 2018, a lipsit Kristina Mladenovic, ce va intra mai mult ca sigur cu Romania.

Caroline Garcia este numarul 1 in echipa Frantei, insa a pierdut 5 din cele 6 meciuri directe cu Simona Halep, fostul lider mondial al ierarhiei WTA. Analizand istoricul confruntarilor dintre componentele celor doua loturi, Alize Cornet este singura jucatoare franceza ce a intalnit toate romancele convocate de Florin Segarceanu. Desi nu a avut succes in fata celorlalte tenismene „tricolore”, Cornet o conduce pe Halep cu 3-1 in meciurile directe.

Dupa ultimele informatii, pe zgura de la Rouen, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua in primele partide de simplu, iar Irina Begu si Monica Niculescu, vor face din nou pereche, dupa succesul inregistrat in Cehia. De partea opusa a fileului, Caroline Garcia si Alize Cornet joaca la simplu, iar Kristina Mladenovic si Pauline Parmentier, ar forma dublul francez.

FrantaRomania

Caroline Garcia
vs Simona Halep 1-5
vs Irina Begu 4-2
vs Monica Niculescu 0-1

Pauline Parmentier
vs Simona Halep 1-0
vs Irina Begu 3-3
vs Monica Niculescu 4-7

Alize Cornet
vs Simona Halep 3-1
vs Mihaela Buzarnescu 1-1
vs Irina Begu 0-2
vs Monica Niculescu 1-2
vs Raluca Olaru 1-2

Kristina Mladenovic
vs Simona Halep 3-2
vs Monica Niculescu 0-3
vs Raluca Olaru 1-0

Fiona Ferro
vs Mihaela Buzarnescu 1-0
vs Irina Begu 0-1
vs Monica Niculescu 1-0

Betano a fixat Jocul Responsabil ca una dintre strategiile esentiale in 2019 si a pus siguranta datelor clientilor si integritatea serviciilor pe primul plan. Clientii Betano efectueaza toate tranzactiile printr-un click fie in aplicatie, fie in browser-ul web. Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu