Franta U21 – Costa Rica U20, la Toulon!

minge toulon grodig betis fRANTA U17 danemarca hajduk campionate fotbal rayo campionateOfera caselor de pariuri se subtiaza pe zi ce trece. Pana una alta insa, mai avem cateva evenimente pe care poate paria.


Turneul de la Toulon: Franta U21 – Costa Rica U20
1 solist @1.40 (Freddy Krueger)
Turneul de la Toulon continua. Astazi avem disputa dintre Franta u21, liderul grupei A si Costa Rica u20, echipa ce ocupa pozitia a 3-a. Costaricanii au un succes contabilizat, cel cu SUA U23, dar si infrangerea din dulul cu Olanda. De partea cealalta, cu Martial, Rabiot sau Laporte in lot, Franta nu a avut emotii in primele doua confruntari: 3-1 cu SUA u23 si 2-0 cu Qatar u20.
Testul de astazi va fi poate mai dificil decat precedentele, dar asta nu inseamna ca marea favorita a grupei si probabil a turneului, nu va reusi sa-si atinga tinta. La aceasta competitie, Franta u21 nu face altceva decat sa continuie parcursul excelent din ultima perioada. Premergator competitiei, micii „cocosi” adunasere alte 4 partide fara infrangere. Printre acestea un succes clar in martie, 4-1 in confruntare cu Olanda, colega de grupa la Toulon.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu