Futsal – Liga Nationala: Pariuri 1×2 iti prefateaza runda cu numarul 4!

Futsal – Liga Nationala: Pariuri 1×2 iti prefateaza runda cu numarul 4!

Etapa a 4-a Ligii Nationale de Futsal incepe vineri 2 octombrie de la ora 18:00 cu partida Targu Secuiesc-Odorheiu Secuiesc. Ambele echipe au inceput sub asteptari campionatul, Targu Secuiesc se afla pe locul 11 cu 0 puncte, golaveraj 4-16. Odorheiul un pic mai sus pe locul 8 cu 3 puncte golaveraj 9-13. Echipa gazda vine dupa o infrangere surprinzatoare  la Cluj cu 7-3, in timp ce oaspetii au pierdut acasa derby-ul cu SPICOM 2-4. La Odorhei, se vede plecarea lui Manya Szabolcs si Mihaly Zoltan doi fosti jucatori de baza a echipei,nu prea le merge jocul, dar in partida de vineri nu ar trebui sa aiba probleme, iar echipa lui Jakab Zoltan, ar putea sa se intoarca cu toate cele 3 puncte. In  jocurile directe, Odorheiul conduce cu 4-0.

Dunarea Calarasi – Autobergamo Deva : duminica. ora 18:00

Se anunta un duel aprig intre finalistele mici ale campionatului de anul trecut, acolo unde s-a impus Deva in dubla mansa, 2-2 ,respectiv 4-2. Gazdele ocupa locul 2 cu 6 puncte (18-4), iar oaspetii sunt pe 3 tot cu 6 puncte (17-5) dar cu un joc mai putin disputat. Ambele echipe vor avea tot lotul la dispozitie, iar noi credem ca va fi un meci foarte tacticizat cu putine goluri, in opinia noastra, oaspetii pornesc ca favoriti. Revine dupa suspendare capitanul echipei Florin Ignat.

Spicom Sfantu Gheorghe – Galactic Focsani : duminica, ora 18:00

Cel mai dezechilibrat meci al etapei se disputa la Sfantu Gheorghe, acolo unde echipa gazda SPICOM,  intalneste ultima clasata cu 0 puncte, golaveraj 1-18. Sinceri sa fim, dupa startul luat de Focsani nu ne-ar mira daca in iarna echipa s-ar retrage din campionat, foarte foarte slabi jucand de altfel  Focsaniul. Cu siguranta, gazdele nu vor rata aceasta oportunitate de a se apropia de primele clasate in clasament.

Concordia Chiajna – Clujana Cluj Napoca : duminica, ora 18:00

Se anunta un meci interesant intre doua echipe care vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Chiajna ocupa locul 12 cu 0 puncte (4-16),  iar Clujul este pe pozitia a 10-a cu 3 puncte (9-19). Clujul pare usor favorita dupa rezultate, insa nu trebuie subestimata echipa foarte tanara a Chiajnei care alearga mult in timpul jocului, dar lipsa de experienta se vede la constructie.

Muncitorul Resita-Informatica Timisoara : marti, ora 17:30

Un meci in care oaspetii sunt favoriti, insa forta gazdelor pe teren propriu este foarte mare cu un joc agresiv. Cele doua echipe au jucat impreuna 2 partide de verificare inainte de startul campionatului, unde fiecare a reusit sa se impuna pe teren propriu. Resita cu 8-6 si Timisoara cu 5-2. Gazdele ocupa locul 9 cu 3 puncte (4-8) iar oaspetii locul 6 cu 6 puncte, golaveraj 8-3. Experienta este de partea oaspetilor, sunt mai odihniti fiindca in etapa a treia, trebuiau sa joace acasa cu Targu Mures, dar partida a fost anulata si reprogramata la o data care va fi anuntat curand, din cauza ca muresenii participa in Uefa Futsal Cup intre 30.09.si 04.10.

City’us Targu Mure s- United Galati : luni, ora 18:00

In ultimii 2 ani acest duel a adus un futsal de calitate dar si surprize mari, Galatiul impunanduse de 3 ori in fata muresenilor. De la inceperea noului sezon, lucrurile stau un pic altfel la capitolul lotului, deoarece City’us sta mai bine, dar Galatiul, are avantajul omogenitatii. Trebuie amintit ca intre 30.09 si 03.10, la Targu Mures se organizeaza grupa a 3-a din Main Round Uefa Futsal Cup, iar din punct de vedere fizic muresenii vor sta mai slab la ora inceperii meciului, dar si Galatiul va avea un mare minus. Portarul nr.1 Salichi fiind suspendat pentru cartonasul rosu primit in etapa anterioara cu Chiajna.

( Novak Csaba )


Lille – Montpellier : Va continua Lille seria de infrangeri ?


SV Darmstadt – FSV Mainz: Primul meci, primul Derby!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu