SHOW TOTAL facut de Ibrahimovic la debutul in MLS! Suedezul, decisiv in derby-ul Los Angeles Galaxy – FC Los Angels!

In aceasta seara, incepand cu ora 22:00, s-a disputat partida Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC, din cadrul Major League Soccer, in care a debutat Ibrahimovic!


Desfasurarea partidei Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC

Formatia vizitatoare a avut parte de un start „fulger” de partida, aceasta conducand-o pe Galaxy cu 2-0 dupa numai 26 de minute, prin golurile lui Vela. In plus, Los Angeles FC nu s-a oprit aici si a majorat proportiile scorului in minutul cu numarul 48 prin autogul lui Steres. Astfel, am putut-o regasi pe LA Galaxy aproape pierdut, condusa in minutul 48 cu 0-3. Totusi, acest lucru nu este posibil cand in echipa se afla Zlatan!

In minutul cu numarul 51, Lletget a redus diferenta la 1-3 pentru ca, in minutul 71 acesta sa fie inlocuit de catre legenda suedeza Zlatan Ibrahimovic. Din momentul in care fostul jucator al lui Manhcester United a intrat pe teren, calculele partidei s-a schimbat drastic. Pontius a redus din nou din diferenta in minutul 73 pentru ca Zlatan sa egaleze in minutul 77. „Cireasa de port”: Zlatan Ibrahimovic reuseste dubla la debut in Major League Soccer in minutul 90+1 si scrie o istorie frumoasa pentru Galaxy, formatia sa castigand cu 4-3 dupa ce fusese condusa cu 0-3.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Zlatan va juca la Cupa Mondiala?

Daca parcursul suedezului va fi in continuare unul de senzatie, sansele ca acesta sa joace la Cupa Mondiala din 2018 pentru Suedia vor creste consdierabil. Astfel, echipa noastra va recomanda sa incercati diverse pariuri bazate pe acest fapt, ce va pute aduce castiguri importante. Acestea le puteti gasi la Unibet!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu