JO: Tehnica si rezistenta sunt cheile probei de 400 de metri garduri

Stadionul olimpic Joao Havelange gazduieste joi, 18 august, ultimul act al probei masculine de 400 de metri garduri. Startul se da la ora 18:00 si se anunta o finala deschisa in care cu siguranta vom avea un nou campion olimpic dupa retragerea din activitate a castigatorului de la Londra, Felix Sanchez.   


Rio: Inca un campion olimpic american la 400 de metri garduri?

Principalul favorit este considerat americanul Kerron Clement care a fost medaliat cu argint la Beijing. PB-ul sau a fost stabilit in 2005 cand a oprit cornometrul la 47.24. Alte rezultate notabile obtinute de Clement sunt titlurile mondiale cucerite in 2007 la Osaka si in 2009 la Berlin. Proba ne poate rezerva surprize si, mai degraba, acest atlet e favorit datorita traditiei americanilor in aceasta cursa cu obstacole. Sa nu uitam ca in 2008, SUA a acaparat podiumul la 400 de metri garduri. Si daca pomeneam de surprize, un lucru bizar e faptul ca niciunul dintre medaliatii de la mondialele de anul trecut nu e prezent in finala olimpica.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


In schimb, in ultimul act il vom putea urmari pe Javier Culson. Atletul din Puerto Rico a castigat bronzul la Londra si probabil se afla in fata ultimei sanse sa obtina aurul. In finala este prezent si jamaicanul Annsert Whyte care s-a calificat in ultimul act cu al doilea timp. Iata ca Jamaica face progrese serioase si in probele tehnice, nu doar in cele de sprint. Kenyenii Koech si Mucheru se pot infiltra in lupta pentru medalii, mai ales ca din tara africana provine si ultimul campion mondial al probei.


Cote-400 de metri garduri

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Kerron Clement – cota 1.75, Locurile 1-3 – cota 1.15

Aur Annsert White – cota 3.50, Locurile 1-3 – cota 1.35

Aur Mucheru Boniface – cota 9.00, Locurile 1-3 – cota 1.90


Sursa imagine: sports.yahoo.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu