Gefle – Elfsborg: Oaspetii ataca locul 1!

elfsborg sursa foto leohoenig.comIn Suedia se va disputa astazi, cu incepere de la ora 20:00, ultimul meci al etapei cu numarul 19. Este vorba de confruntarea Gefle – Elfsborg.

Sursa foto: leohoenig.com

Gefle – Elfsborg

Avem parte de o intalnire intre doua grupari cu tinte diferite pentru acest campionat. Gefle si-a dorit inca din start sa nu fie confruntata cu probleme in ceea ce priveste retrogrdarea, asa cum s-a intamplat in campionatul trecut, cand a dat baraj pentru ramanerea in prima liga. Se poate spune ca si-a atins deja tinta, premergator etapei a 19-a, cea de-a 4-a a returului, avand deja un avans consistent fata de locul 14: 11 puncte!
Forma de moment a gazdelor este buna, Gefle fiind neinvinsa de 5 etape, serie in care a bifat 2 victorii si 3 remize. Toate rezultatele au venit insa in compania unor trupe inferior clasate.

Elfsborg in schimb, mai are destule batalii aprige de dus pana la final. Aceasta pentru ca oaspetii jocului de diseara, vor titlul! Momentan Elfsborg e pe locul 5, dar cu un succes repurtat diseara, ajunge la 38 de puncte, sau altfel spus, la egalitate cu primele doua clasate, Goteborg si Norrkoping! Pentru Elfsborg ar fi al 11-lea succes stagional si al 5-lea in 10 deplasari.

INFO

-In disputa din turul sezonului, Gefle a fost zdrobita, scor 5-1. S-a consemnat astfel al 4-lea succes consecutiv repurtat de Elfsborg, in jocurile directe.

-Diseara, Gefle nu are la dispozitie un jucator extrem de important. Este vorba de experimentatul varf Oremo, golgeterul la zi al echipei si cel mai bun marcator pentru Gefle, in campionatul 2014/2015.

-Aproximativ jumatate din echipele din Suedia, au stadioanele proprii dotate cu iarba artificiala. Printre acestea Gefle si Elfsborg.

Concluzii si pont

Plusurile sunt de partea oaspetilor: experienta, obiective si nu in ultimul rand, valoare. Gefle nu va fi doar un sparring-partner, insa, ca si in tur, se poate inclina in fata mai titratei sale rivale.

Cei ce prefera pariurile single, la cota de 1.70, 1.75 se poate incerca solistul pe oaspeti. Pe un bilet si-ar putea face loc pariul 2 cu handicap 0, la o cota de aproximativ 1.30.


 

Tenis de la Toronto si Montreal: Djokovic vs Mergea!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu