KRC Genk – Astra Giurgiu: Moral diferit dupa ultimele rezultate inregistrate. Intra sa vezi cotele pentru calificarea in optimile Europa League!

Joi, incepand cu ora 22:05, se va disputa partida KRC Genk – Astra Giurgiu, din cadrul returului saisprezecimilor de finala din Europa League. Confruntarea va putea fi urmarita in direct in Romania pe Dolce Sport.


Formatia belgiana trece printr-o perioada extrem de dificila

Duminica Genk a intalnit-o pe propria arena pe formatia aflata pe pozitia cu numarul 6 in clasamentul din Jupiler League, Charleroi. Confruntarea s-a incheiat nedecis, scor 1-1. In timpul acesteia Genk a aratat depasita de presiunea importantei duelului (aceasta aflandu-se in lupta directa cu Charleroi pentru ocuparea ultimei poziti din play-off), ratand o lovitura de pedeapsa si prestand un joc anost. Remiza inregistrate scade drastic sansele Genk-ului de a se califica in play-off-ul competitie, moralul echipei fiind la cote extrem de mici in urma acestei contraperformante.

Astra Giurgiu, aproape calificata in play-off-ul Ligii 1

De cealalta parte, echipa condusa de catre Marius Sumudica a inregistrat in weekend o victorie extrem de importanta, depasind liderul Ligii 1, FC Viitorul, cu scorul de 1-0. Victoria impotriva liderului a reprezentat cel de-al 5-lea succes consecutiv in campionat, iar cele 3 puncte o pun pe Astra intr-o postura favorabila pentru calificarea in play-off. In acest moment, giurgiuvenii sunt la egalitate de puncte cu Dinamo Bucuresti – ultima formatie aflata pe un loc ce asigura prezenta in play-off, insa „alb-negrii” mai au de disputat si restanta cu CSM Politehnica Iasi.

Cotele oferite pentru obtinerea calificarii

Tinand cont de diferenta certa a moralului celor doua formatii nu avem cum sa nu ne gandim la posibilitatea ca „astralii” sa poata profita de acest aspect si sa forteze obtinerea calificarii in Belgia. Astfel, cine considera ca Astra Giurgiu poate trece in faza urmatoare a competitiei poate miza pe o cota de 4.50, in timp ce Genk-ului ii este atribuita o cota de 1.20 pentru calificare.

alte cote

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON!

Alte cote KRC Genk – Astra Giurgiu
alte cote

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu