George Puscas are cota 21.00 sa fie GOLGHETER la EURO U21! VEZI AICI ce super-atacanti sunt favoriti la distinctie!

Francezul Moussa Dembele este favoritul caselor de pariuri la titlul de golgheter al EURO U21 din 2019.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.

Pariaza la Unibet! Ai bonus 250 lei! »» Click AICI pentru detalii!


George Puscas, fotbalistul lui Palermo, este unul dintre cei mai in forma atacanti romani, alaturi de Claudiu Keseru. Puscas a marcat o dubla in partida cu Malta de luni seara, ajungand la 4 reusite pentru nationala „mare”, dupa ce a mai punctat cu Insulele Feroe si Lituania. Atacantul de 23 ani va fi principala speranta a reprezentativei U21 la EURO 2019 din Italia si San Marino. Elevii lui Mirel Radoi vor intalni Croatia (18 iunie), Anglia (21 iunie) si Franta (24 iunie), iar Puscas (cota 21.00), autorul a 14 goluri pentru „tricolorii mici”, va fi „varful de lance”.

Francezul lui Lyon, Moussa Dembele (cota 6.00) este cotat cu prima sansa de a fi golgheterul competitiei din aceasta vara. Dembele, fost la Fulham si Celtic Glasgow, a inscris de 12 ori pentru reprezentativa „Cocosului Galic” U21, fiind unul dintre cei mai promitatori atacanti din lume. De asemenea, englezul Tammy Abraham (cota 7.00), marcatorul a 53 de goluri in primele doua ligi engleze, este un „varf” de temut, aflat sub contract cu Chelsea.

Sarbul Luka Jovic a fost cumparat de Real Madrid in aceasta vara si chiar daca a jucat deja 6 meciuri pentru nationala „mare”, va fi prezent la EURO U21. Jovic a inscris de 7 ori si la aceasta categorie de varsta, fiind unul dintre favoritii distinctiei, la cota 8.00. De asemenea, cu o cota putin mai mica, 7.00, il regasim pe Moise Kean, atacantul lui Juventus Torino si al Italiei, un talent incredibil ce si-a trecut numele pe lista marcatorilor de 2 ori pentru Italia U21.

Lotul Romaniei la EURO 2019:
Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)
Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)
Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Golgheterul EURO U21 2019 – Cote Unibet

Moussa Dembele: cota 6.00
Tammy Abraham: cota 7.00
Moise Kean: cota 7.00
Luka Jovic: cota 8.00
George Puscas: cota 21.00

Unibet rambursează până la 250 RON la primul pariu dacă acesta este pierzător
  • Iti deschizi cont la Unibet accesand acest link special.
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit. Unibet ramburseaza 100% până la 250 ron la primul pariu daca acesta este pierzător.
  • Pariaza intreaga suma depusa (daca depui 250 de lei, pariezi 250 de lei, daca depui mai putin, pariezi integral suma depusa), pe o cota minima de 1.40.
  • Daca pariul tau este castigator, primesti inapoi suma pariata + profitul. Daca nu este castigator, Unibet iti returneaza in cont cei 250 de lei, pe care trebuie sa-i rulezi doar de 3 ori, in decurs de 30 de zile, la o cota minim excelenta: 1.40. Cu alte cuvinte vei avea de rulat 750 de lei, in decurs de 30 de zile, adica doar 25 de lei pe zi.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu