Germania nu concepe sa piarda amicalul cu Ungaria

germania

Germania isi va prezenta lotul final pentru Campionatul European la Gelsenkirchen cu ocazia amicalului disputat contra Ungariei, echipa de asemenea calificata la EURO 2016.

Pentru Germania, chiar daca este doar un meci amical, nu este conceput un alt rezultat in afara victoriei. Mai intai prin prisma blazonului unei actuale campioane mondiale si, nu mai putin important, prin prisma ultimelor rezultate.


NetBet sparge banca pentru Euro 2016: Concurs cu premii de 4 milioane RON!!


 

Germania a pierdut trei din ultimele patru meciuri, cu Franta, Anglia si Slovacia. Esecul cu 3-1 suferit in ultimul amical a fost de departe si cel mai neasteptat.

Cotata printre favoritele la castigarea EURO 2016, Germania nu traverseaza o forma tocmai buna, iar in amicalul cu Ungaria selectionerul Joachim Low va incerca sa regleze ce mai poate fi reglat cu o saptamana inaintea debutului marelui turneu din Franta.

Ungaria, echipa care a prins turneul final la baraj, va juca la prima competitie majora dupa 30 de ani, iar sub comanda neamtului Bernd Storck maghiarii au strans randurile formand un grup omogen si greu de depasit.

Cu un lot format preponderent din jucatori care evolueaza in fotbalul intern maghiar, Ungaria propune o mixtura interesanta intre tineretea unui Dzsudzsak si experienta matuzalemicului Kiraly.

De la preluarea echipei de catre Stork, in iulie 2015, Ungaria a pierdut o singura data in opt meciuri.

Intalniri directe

Germania si Ungaria au o istorie bogata a meciurilor directe fiind la a 33-a confruntare: 12 victorii Germania, 10 remize si 10 victorii Ungaria.

Din 1994 si pana in prezent cele doua echipe au mai jucat doar de patru ori, cu Germania castigand de doua ori, iar Ungaria o singura data.

Ultima confruntare a avut loc in mai 2010 la Budapesta, iar Germania a castigat cu 2-0.

Predictie Germania – Ungaria

Chiar daca Germania nu traverseaza cea mai buna forma, ramane una dintre fortele continentului si in mod normal va castiga fara probleme in fata unei echipe care a obtinut doua remize in ultimele doua meciuri.

 Echipe probabile

Germania: Neuer – Hector, Rudiger, Boateng, Mustafi – Can, Khedira, Kross – Gortze, Ozil, Muller – Gomez.

Ungaria: Kiraly –Kohut, Guzmics, Lang, Kadar – Gera, Nagy – Dzsudzsak, Kleinheiser, Nemeth – Priskin.

Pariaza la NetBet cota de 1,63 pe victoria Germaniei la minimum doua goluri diferenta. 1.71 are cota pariul doar o echipa marcheaza.  
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu