Gest uluitor facut de Kuznetsova la Turneul Campioanelor! Mai tine trucul si contra Pliskovei?

Svetlana Kuznetsova, calificata in extremis la Turneul Campioanelor de la Singapore, a facut un gest nemaintalnit pe terenurile de tenis.  In partida din primul tur contra jucatoarei Agnieszka Radwanska si-a taiat parul. Descarcarea emotionala si motivatia date de gestul extrem i-au adus, in cele din urma, victoria. Deranjata de parul prins in coada, care ii tot venea in fata, Kuznetsova a luat o decizie drastica. Intr-una din pauze, s-a asezat pe banca, a scos o foarfeca si, de fata cu toti spectatorii, si-a taiat parul. Totul, transmis in direct de televiziuni.

Dubla castigatoare la Australian Open, Kuznetsova a reusit apoi minunea. Cu lacrimi in ochi, a salvat o minge de meci, apoi a castigat partida. Psihologic, lacrimile se explica. Taierea parului simbolizeaza pierderea puterii. In mitul biblic, parul lui Samson a fost taiat, in timp ce dormea, de Dalila. Insa uriasul si-a recapatat apoi puterile, iar „sacrificiul” Svetlanei Kuznetsova a avut acelasi efect. Radwanska a condus cu 5-4 in setul decisiv si, pe serviciul ei, parea foarte aproape de victorie. Cu fortele refacute si cu increderea la maximum, rusoaica a intors meciul si s-a impus cu 7-5. A fost una dintre cele mai frumoase si mai palpitante dispute din ultima vreme din circuitul WTA.

Kuznetsova, cota 10 pentru castigarea turneului

Urmeaza meciul cu Karolina Pliskova, iar cehoaica este cotata cu 1.74 la Unibet pentru a se impune, in vreme ce Kuznetsova are cota 2.12. Ramane de vazut daca aceasta din urma va mai gasi puterea de a rasturna inca o data calculele hartiei.  Sau daca va recurge, din nou, la un gest extrem, pentru a se motiva. Oricum ar fi, important este ca momentan, imparte primul loc al grupei cu sportiva din Cehia. Cota sa la castigarea turneului este de 10, fiind a cincea favorita.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu