Ghinion in tur: Rapid Vienna – FCSB 3-1, in prima mansa a play-off-ului Europa League! Romanii au jucat mai bine!

FCSB nu a avut deloc sansa in prima mansa a play-off-ului UEFA Europa League, joi seara. Desi a dominat disputa din deplasare cu Rapid Viena, echipa antrenata de Nicolae Dica a pierdut cu 1-3, platind tribut unor erori copilaresti in defensiva. Golul formatiei romanesti a fost realizat de Harlem Eddy Gnohere, in minutul 47. Calificarea inca se joaca!

Venita cu gandul sa marcheze in deplasare, FCSB s-a vazut condusa din minutul 4, cand Knasmullner a finalizat primul atac periculos al austriecilor. Chiar daca si-a revenit rapid din soc, FCSB a primit inca un gol chiar inainte de pauza, dintr-un corner, de la fundasul Sonnleitner (’40), unul dintre cei mai buni jucatori ai vienezilor.

Rapid Viena a marcat la nici doua minute dupa reusita lui Gnohere!

Pauza a fost un sfetnic bun pentru baietii lui Dica, pentru ca Gnohere a marcat ca un varf de clasa pentru 1-2 in minutul 47, reaprinzand spearantele romanilor. Dar fiesta erorilor defensive a continuat si Rapid Viena a marcat la doar 100 de secunde distanta, prin golgheterul Schwab (’49), care a finalizat norocos un atac incalcit. A fost probabil momentul decisiv al partidei, pentru ca ros-albastrii nu au reusit sa mai inscrie si a doua oara pentru a aprinde iar lupta.

Asadar, desi a dominat teritorial si a avut mai multe ocazii mari – inclusiv o bara in minutul 90, prin Coman – FCSB se intoarce acasa invinsa dupa mansa tur. In minutul 87, Rapid Viena a ramas in 10 oameni dupa eliminarea lui Berisha, pentru cumul de cartonase. Sansele de calificare ar fi fost mult mai mari daca sutul surprinzator al lui Florinel Coman ar fi gasit plasa portii in acel minut 87, iar Benzar a mai avut o ocazie in minutul 91, cand sutul sau a trecut foarte aproape de bara.

FCSB a dominat toate statisticile oficiale

FCSB are nevoie de o victorie la scor in retur, pentru a merge in grupele UEL, iar prestatia din Austria ofera sperante. Bucurestenii au avut mingea in posesie 54% din timp si au trimis 14 suturi la poarta, fata de cele 12 ale gazdelor. Opt dintre executii au fost cadrate, iar oaspetii au castigat si statistica la cornere: 8-5. Portarul lui Rapid Viena a trebuit sa faca 8 interventii decisive pentru a securiza victoria si senzatia generala este ca FCSB ar fi meritat mult mai mult din aceasta prima mansa! Returul are loc pe 30 august, pe Arena Nationala din Bucuresti.


ECHIPELE DE START

Rapid Viena: Strebinger – Bolingoli, Barac, Sonnleitner, Potzmann – Ljubicic, Schwab – Berisha, Knasmullner, Murg – Alar. Au mai jucat: A. Ivan, Kostic si Muldur

FCSB: Balgradean – Benzar, Planic, Balasa, Stan – Pintilii, Popescu – Roman, Morutan, Teixeira – Gnohere. Au mai jucat: F. Coman, Man si Rusescu

Winmasters a marit bonusul acordat clientilor noi si ofera pana la 555 de RON la inscriere! Metoda e simpla: te inregistrezi, depui bani folosind codul „BONUS555” si poti paria apoi gratuit cu bonusul de la Winmasters. La pariurile de tip „acumulator” puteti incasa bonusuri de pana la 60% din valoarea biletului, iar pariurile pe Liga 1 aduc cote marite in acest sezon. O multime de oferte si promotii va asteapta la Winmasters! Winmasters va ofera o mare varietate de pariuri sportive, dar si cazino, jocuri electronice si poker online, in cel mai prietenos si incitant mediu online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu