Weekend perfect pentru Gisele Bündchen: Vizita la Houston Space Center si victorie in Super Bowl LI! Ai o galerie foto cu supermodelul brazilian!

Inainte de a participa la Super Bowl 51, in calitate de fan declarat al echipei New England Patriots, pentru care evolueaza si sotul ei, Tom Brady,  brazilianca a profitat din plin de zilele libere. Aflata la Houston, impreuna cu Vivian, fetita de 3 ani a cuplului, supermodelul de 36 de ani a vizitat Centrul Spatial.

gisele 1

Din fotografiile postate pe propriul sau cont de Instagram, se pare ca Gisele s-a simtit excelent. De altfel, doamna Brady a avut parte de un weekend perfect, vizita la Houston fiind urmata de victoria sotului sau in Super Bowl. Tom a reusit sa castige trofeul Lombardy pentru a 5-a oara in cariera si a 2-a oara in ultimii 3 ani.  Favorita a partidei, New England a trecut de Atlanta Falcons, dar dupa prelungiri, cu scorul de 34-28.

6.00 este cota la Unibet pentru o victorie a echipei New England Patriots si in Super Bowl 52. Pariaza la Unibet si ai un pariu gratuit in valoare de 250 ron!

Nascuta in 1980, Gisele Bündchen este incepand cu anul 2004 printre cele mai bine platite modele din lume. In 2007, Gisele a ocupat locul 16 in topul celor mai bogate femei din industria entertainment-ului. In anul 2012, Forbes a plasat-o pe locul 1 in topul celor mai mari venituri incasate de un super model, aceeasi revista introducand-o, in 2012, in topul 100, al celor mai influente femei din lume.

Din anul 2009 este casatorita cu Tom Brady, quaterback-ul formatiei New England Patriots, impreuna cu care are doi copii.

 

 

 

Foto Gisele Bündchen:

gisele-bundchen-bed-vivara-jewelry-2015-ads06

Gisele-Bundchen-Bikini-Pictures


Gisele-Bundchen

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu