Fotbalul s-a tehnologizat! Luni s-au validat 2 goluri in Premier League cu ajutorul „goal line technology”!

In ultimii ani fotbalul s-a tehnologizat din ce in ce mai mult in vederea unui arbitraj cat mai curat, in care greselile umane sa fie aproape inexistente. Printre noile inovatii aduse in lumea fotbalului „goal line technology” deja un loc important in arbitraj.


„Goal line technology” a fost folosita pentru prima data in data de 18 mai 2016. Prima confruntare ce a beneficiat de aceasta tehnlogia a fost finala Europa League dintre Liverpool si Sevilla. In acest moment, aceasta tehnologie este folosita atat in partidele din Liga Campionilor si Europa League, precum si in turneele finale internationale. Pana in prezent, Premier League-ul este singurul campionat intern in care aceasta tehnlogie este folosita in mod constant.

Rezultatele acesteia sunt vizibile. In cursul zilei de luni, nu mai putin de 2 de goluri au fost validate gratie acestei implementari!

Premier League: Manchester City – Burnley 2-1

Prima formatie ce a beneficiat ieri de aceasta tehnlogie este micuta Burnely, ce a intalnit „cetatenii” lui Guardiola in Manchester. Golul de „onoare” al oaspetilor a fost unul aprig discutat in timpul partidei, jucatorii lui Manchester City protestand extrem de vehement in ceea ce priveste decizia de validare a golului. Totusi, „goal line technology” a demonstrat validitatea golului.

Premier League: WBA – Hull City 3-1

A doua partida din aceasta runda engleza in care tehnlogia liniei de poarta a fost folosita este cea dintre West Bromwich Albion si Hull City. La scorul de 1-1, gazdele au trimis mingea catre poarta adversa, iar un fundas a respins balonul de pe linia portii. Chiar si asa, golul a fost validat deoarece fundasul acesta era pozitionat gresit, in spatele liniei portii, iar mingea a trecut cu intreaga sa circumerinta de linie.

In concluzie, nu avem cum sa nu ne bucuram de aceasta tehnlogie, ce nu poate aduce decat beneficii fotbalului, ajutand arbitrii in luarea celor mai dificile decizii – cele „la milimetru”!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu