Gold Cup: Analizam grupa B


Gold CupIn prima etapa din grupa B am inregistrat doua rezultate de egalitate, un spectaculos 2-2 intre Jamaica si Costa Rica si o remiza alba intre Canada si El Salvador. Asadar, toate echipele pastreaza sanse reale de calificare in sferturi, iar partidele din aceasta noapte ar putea hotari in mare masura echipele de pe primele doua locuri.

JAMAICA – CANADA

Una din tarile gazda, Canada a aratat entuziasm in prima partida de la acest turneu final, dar victoria din partida cu  El Salvador le-a scapat printre degete. De partea cealalta, Jamaica a reusit sa marcheaza de doua ori in poarta favoritilor grupei, Costa Rica, dar reusitele lui McAnuff si McCleary nu au fost de ajuns pentru a castiga jocul.  Asteptam un duel echilibrat, intre doua echipe de valori apropiate, ambele lasand impresii bune in prima partida.

Echipe probabile:

Jamaica: Miller – Mariappa, Morgan, Taylor, Lawrence – Watson, Austin – McCleary, Mattocks, McAnuff – Barnes

Canada: Stamatopoulos – Ledgerwood, Jakovic, Edgar, de Jong – Teibert, de Guzman, Bekker, Osorio – Ricketts, Akindele

Ponturi: PsF x (1.55), x2 (1.60)

COSTA RICA – EL SALVADOR

Dupa remiza din primul meci, Costa Rica nu isi permite un pas gresit si in jocul din aceasta noapte, locul 1 in grupa fiind pus in pericol. Bryan Ruiz&co. au jucat bine impotriva jamaicanilor, au si inscris de doua ori, dar defensiva a dat rateuri si s-a terminat nedecis, 2-2. El Salvador adopta o formula flexibila, prestand un joc defensiv bun, in avanposturi ramanand doar Nelson Bonilla, de la Viitorul Constanta. Ne asteptam la o partida dominata de reprezntativa din Costa Rica, cu El Salvador aparandu-se pe doua linii si incercand sa de lovitura pe contraatac.

Echipe probaile:

Costa Rica:  Alvarado; Gamboa, González, Miller, Díaz; Borges, Venegas, Cubero; Ruiz, Campbell; Ramírez

El Salvador: Carrillo; Garcia, Méndoza, Molina, Renderos; Punyed, Alas, Menjivar; Cerén, Alvarez, Bonilla

Pont: 1 solist (1.50)

(Adrian Ostaficiuc)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu