Gold Cup: Final incins in grupa B

Gold CupPentru prima data in istorie, Canada gazduieste meciuri de la Gold Cup. Mai exact, in aceasta noapte de la orele 01:00, respectiv 03:30, pe stadionul BMO Field din Toronto se vor disputa ultimele jocuri ale grupei B, unde se poate intampla orice, toate echipele avand sanse de calificare in sferturi.

JAMAICA – EL SALVADOR

Jamaica este liderul surpriza al acestei grupe, adunand 4 puncte dupa primele doua jocuri si avand cele mai mari sanse sa-si pastreze pozitia si sa beneficieaze de un adversar mai slab in turul urmator. El Salvador a terminat nedecis in cele doua partide disputate pana acum, iar victoria contra jamaicanilor este necesara pentru accederea in sferturile de finala ale competitiei.

Echipe probabile:

Jamaica: Miller; Lawrence, Taylor, Morgan, Mariappa; McAnuff, Watson, Austin, McCleary; Dawkins, Barnes

El Salvador: Carrillo; Larín, Molina, Méndoza, Garcia; Cerén, Menjivar; Alvarez, Punyed, Alas; Herrera

Pont: PsF x (1.60)

CANADA – COSTA RICA

Se anunta spectacol in Toronto! Canadienii, impinsi de la spate de fani, au nevoie de victorie pentru a merge mai departe in Gold Cup, dar au in fata cel mai dificil adversar din grupa, Costa Rica. Totusi, formatia lui Paulo Wanchope nu traverseaza o forma buna, reusind doar doua rezultate de egalitate contra reprezentativelor din El Salvador si Jamaica si vor  simti presiunea calificarii pe umeri, dar si entuziasmul canadienilor. Echipa condusa de Benito Floro n-are nimic de pierdut si vor iesi la joc, mai ales ca revine si jucatorul de la care asteapta lucruri marete, Simeon Jackson.

Ponturi: 2-4 goluri (1.60); ambele marcheaza (2.30)

(Adrian Ostaficiuc)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu