Gold Cup: Se completeaza careul de asi!

Gold CupIn aceasta noapte se intregeste careul de asi de la Gold Cup. Pentru un loc in semifinale se lupta Trinidad Tobago si Panama, respectiv Mexic si Costa Rica. Stim primul duel pentru un loc in finala: SUA a demolat Cuba cu un scor de tenis, 6-0, iar Jamaica a trecut de Haiti cu 1-0. Asadar, ne asteapta doua partide aprig disputate, pe care pariuri1x2.ro le analizeaza minutios.

TRINIDAD TOBAGO – PANAMA

Panama s-a calificat in sferturi cu 3 rezultate de 1-1, ocupand locul 3 in grupa sa. De partea cealalta, Trinidad a oferit cel mai spectaculos meci de pana acum de la Gold Cup chiar in ultima partida, contra celor din Mexic, intr-un meci terminat 4-4, Marshall aducand egalarea in minutul 90+3, astfel ca formatia lui Stephen Hart a obtinut prima pozitie. Miza uriasa ar putea apasa pe umerii echipelor, o singura greseala putand fi fatala intr-un astfel de meci.

Ponturi: 1x (1.60); PsF x (1.55)

MEXIC – COSTA RICA

Nimeni nu se astepta la acest duel inca din sferturi, dar ambele echipe au ocupat locul 2 in grupele din care faceau parte, astfel ca o partida care putea fi o finala pe cinste se disputa in prima faza eliminatorie. Mexic a pierdut prima pozitie in grupa in ultimul minut, in acel 4-4 de poveste cu Trinidad, iar Costa Rica nu a batut pe nimeni, obtinand egaluri pe linie. Asteptam o partida incrancenata, intre doua echipe de niveluri apropiate, in care diferenta o poate face o faza fixa sau o actiune luata pe cont propriu de una dintre multele vedete aflate pe teren.

Echipe probabile:

Mexic: Ochoa; Reyes, Rodríguez, Corona, Aguilar, Layún; Herrera, J. dos Santos, Guardado; G. dos Santos, Vela

Costa Rica: Alvarado; Calvo, Díaz, González, Gamboa; Guzmán, Ruiz; Borges, Vega; Venegas, Ramírez

Ponturi: Mexic se califica (1.35); 2-5 goluri (1.50)

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu