Golgeter surpriză în Serie A?!» Lupta se anunță a fi una palpitantă » Poate fi oprit Ciro Immobile?! » Cotele la pariuri sunt incredibile!

La fel ca și lupta pentru campionat și lupta pentru titlul de golgeter în Serie A se anunță a fi una palpitantă în acest an.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Surprinzător, în fruntea clasamentului celor mai buni marcatori din „Il Calcio” s-a desprins Ciro Immobile, atacantul adversarei CFR Cluj în grupele Europa League având un start lansat în această ediție de Serie A, reușind în cele 12 runde în care a fost folosit etapă de etapă și în care a adunat  937 de minute, un număr de 14 goluri și 5 assist-uri!
De remarcat ar fi că în 12 etape, Ciro Immobile a reușit să înscrie jumătate din golurile echipei sale în campionat, Lazio având un golaveraj de 28-13 după primele 12 runde scurse din acest sezon de Serie A.


Analiza celor mai importante meciuri care au loc în etapa a XIII-a în Serie A și ponturile Pariuri 1X2 le puteți găsi accesând această pagină https://pariuri1x2.ro/ponturi-din/italia.


Principalul rival al coechipierului lui Ștefan Radu în lupta pentru titlul de golgeter al Seriei A în acest an este  Romelu Lukaku. Folosit de asemenea în toate cele 12 runde din acest sezon și adunând un număr de 988 de minute pe teren, atacantul lui Inter are 9 goluri la activ în acest sezon și se anunță un contracandidat serios în lupta pentru tilul de golgeter pentru Immobile, fiind cotat în acest moment cu cota 6.00 pentru a termina primul în clasamentul celor mai buni marcatori din Serie A.

Nu în ultimul rând, deși are doar cinci reușite în acest sezon de Serie A, starul mondial Cristiano Ronaldo nu trebuie scos din ecuație în ceea ce privește lupta pentru titlul de golgeter în acest campionat.
Cu toate că este abia pe locul 11 în topul celor mai buni marcatori la zi în Serie A, CR7 are a treia șansă la titlul de golgeter cu o cotă de 7.00.

         

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu