Pariurile pe titlul de golgheter din marile campionate ale Europei pot aduce bani frumosi!

el clasico

Lupta pentru titlul de golgheter in campionatele importante din Europa a fost intotdeauna foarte interesanta, dar poate fi si foarte profitabila.


La Liga – Suarez, golgheter din nou?

Dupa 22 de runde din La Liga, Luis Suarez este lider in topul golgheterilor. El a reusit 18 goluri, fata de 17 ale coechipierului sau, Lionel Messi. Cristiano Ronaldo are doar 14 goluri, insa Real Madrid a jucat doua meciuri in minus fata de Barcelorna. Suarez, castigator al Ghetei de Aur in sezonul trecut, are prima sansa si acum, cu o cota de 2.00 la 888sport. Messi nu este foarte departe, cu 2.25. Un pariu pe Ronaldo poate aduce bani frumosi, cota lui fiind de 4.50.

golgheter


Premier League – Lupta stransa, cote imense!

Sase jucatori din Premier League au marcat intre 17 si 14 goluri in acest sezon. Alexis Sanchez este in acest moment primul, cu 17 goluri, urmat de Romelu Lukaku, cu 16. Totusi, ei au doar cota 5.00 la castigarea titlului de golgheter. Zlatan Ibrahimovic si Diego Costa, marcatori a cate 15 goluri pana acum, sunt vazuti de 888sport ca favoriti. Lupta este foarte echilibrata. Un pariu inspirat poate aduce castiguri consistente.

golgheter


Creeaza cum un cont si 888sport iti ofera un bonus uimitor de 100% pana la 1.000 RON!

Bundesliga – Aubameyang vs Lewandowski

Anthony Modeste face un sezon excelent pentru Koln. El a marcat 16 din cele 29 de goluri ale echipei in acest sezon din Bundesliga. Aceasta performanta il pune pe locul secund in topul celor mai buni marcatori. El este devansat de Aubameyang, de la Dortmund, dar este inaintea lui Lewandowski, de la Bayern. Jucatorii sunt separati de cate un gol. Atacantii gigantilor fotbalului german au cote mult mai mici decat cea a lui Modeste. Aubameyang si Lewandowski au parte de o sustinere mult mai mare din partea coechipierilor. Cu o cota de 12.00, atacantului francez nu i se da nici o sansa in fata adversarilor sai in aceasta lupta.

golgheter


Serie A – Un golgheter surpriza?

Gonzalo Higuain si Edin Dzeko au marcat cate 18 goluri in acest sezon si sunt favoritii principali la castigarea titlului de golgheter. Atacantul campioanei si a liderei curente din Serie A are cota 2.00 in acest moment, in timp ce bosniacul Romei are cota 3.00. Exista totusi un al treilea pretendent. Andrea Belotti, unul dintre cei mai tineri marcatori de top din Europa, a reusit in acest sezon nu mai putin de 17 goluri pentru Torino. Multe echipe ii urmaresc cu interes evolutia. Castigarea titlului de golgheter i-ar creste cu siguranta cota pentru un viitor transfer in vara.

golgheter


Ligue 1 – Cursa solitara

Cu 25 de goluri marcate in 25 de etape, Cavani este lider detasat in topul marcatorilor din Ligue 1. Alexandre Lacazette si Falcao il urmeaza, cu 20 si respectiv 16 goluri, insa uruguayanul campioanei pare un pariu sigur in acest moment, cu o cota de doar 1.20.

golgheter ligue 1

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu