Granzii deschid runda din Primera: Real si Barca joaca „afara”

Valencia - Real Madrid

Real Madrid sursa en starafrica comReal Madrid, Barcelona si Atletico Madrid, principalele favorite la titlul din Spania, vor fi angrenate in primele confruntari ale etapei cu numarul 20 din Primera Division.

Real si Barcelona joaca in deplasare, la Cordoba, respectiv Elche, in timp ce trupa lui Simeone primeste vizita concitadinei, Rayo Vallecano. Sunt meciuri in care ne putem astepta la spectacol, dar si la victorii repurtate de granzi.

Sursa foto: en.starafrica.com

Cordoba-Real Madrid (ora 17:00, Digi Sport 1)

Iesita din Cupa Spaniei, Real Madrid se poate concentra in urmatoarele saptamani, pana la reluarea Ligii Campionilor,  pe campionat. O deplasare destul de simpla in aceasta runda a 20-a, pe terenul unei nou-promovate.
Cordoba vine dupa o serie de rezultate bune, dar e constienta ca in jocul de sambata, sansele de a pune mana chiar si pe un punct, tind spre 0.  Formatia andaluza scartaie in defensiva, iar cum „albii” au cel mai bun atac din Europa si implicit din Spania, un succes la pas repurtat de trupa lui Ancelotii, nu ar mira pe nimeni.

Echipele de start:

Cordoba: Juan Carlos; Pinillos, Pantic, Crespo, Edimar; Rossi, Deivid, Abel; Fede Cartabia, Andone, Bebe
Real Madrid: Iker Casillas; Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Toni Kroos, Isco, James Rodríguez; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema

Ponturi:
2 pauza-2 final si peste 3 goluri in meci (1.71)
Real bate la cel putin doua goluri diferenta (1.40)
Real castiga ambele reprize (1.76)

Elche-Barcelona (ora 19:00, Digi Sport 1)

La fel ca si Real Madrid, gruparea blaugrana are de infruntat tot o echipa din subsolul clasamentului. Mai mult, Elche nu are amintiri recente deloc placute cu Barcelona. Cele doua s-au intalnit, la inceput de 2015, in dubla din optimile cupei. A fost 9-0 la general pentru catalani! In turul campionatului, pe Camp Nou, tot un succes fara emotii repurtat de Nessi si ai sai: 3-0! Cu un moral la cote ridicate dupa victoria cu Atletico din cupa si aflata in urmarirea liderului, Barcelona este pregatita sa reediteze aceste evolutii.

Echipele de start:

Elche: Tyton; Damián Suárez, Roco, Lombán, Domingo Cisma; Rodríguez, Adrián, Pasalic, Aarón Ñíguez; Fajr, Jonathas
Barcelona: Bravo; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Neymar, Luis Suárez, Messi

Ponturi:
2 pauza-2 final si peste 3 goluri in meci (1.91)
Barcelona bate la cel putin doua goluri diferenta (1.49)
Barcelona castiga ambele reprize (1.96)

Atletico Madrid-Rayo Vallecano (ora 21:00, Digi Sport 1)atletico madrid

Campioana en-titre primeste vizita ocupantei locului 10, Rayo Vallecano. Oaspetii din cartierul madrilen Vallecas, tin tare pe pozitie. Ramane insa de vazut cata vreme isi vor mai apara clasarea din Top 10.

In ultimele 20 de meciuri acasa, Atletico a fost infranta doar o singura data. Desi ii asteapta un retur de foc cu Barcelona in Cupa Spaniei, baietii lui Simeone sunt focusati pe aceasta partida. Nu e loc de pasi gresiti, in conditiile in care Real si Barca au deja un mic avans in fruntea ierarhiei, iar Sevilla si Valencia sunt cu ochii pe locul 3.

„Atletii” nu marcheaza la fel de mult ca primele doua clasate, dar chiar si asa au o medie de aproape 2 goluri pe meci si 2.4 in partidele de acasa. In plus, Rayo a incasat deja 19 goluri in 10 deplasari. Sunt statistici ce ne pot oferi ponturi castigatoare.

Echipele de start:

Atletico Madrid: Moyá; Juanfran, Miranda, Giménez, Siqueira; Arda Turan, Gabi, Mario Suárez, Koke; Fernando Torres , Mandzukic
Rayo Vallecano: Toño; Tito, Ze Castro, Ba, Insúa; Baena, Trashorras; Aquino, Bueno, Kakuta; Manucho

Ponturi:
1 solist (1.30)
1 si peste 3 goluri (1.90)

(Dragan Cristian)

 


 

Serie B, in atentia redactorilor Pariuri1x2!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu